ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλενα Ακρίτα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, απάντησε στις κατηγορίες της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, με εξώδικη δήλωσή της.
Σε αυτή, η Μαρέβα Μητσοτάκη απαντά συγκεκριμένα στις αναρτήσεις της κ. Ακρίτα, που έλαβαν χώρα στο Facebook στις 31 Μαρτίου και την 1η Απριλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού σχολίασε κάθε σημείο των αναρτήσεων, απαντώντας με λεπτομέρειες και αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς.
Αναφέρει μάλιστα ότι η επίθεση που υπέστη από την κ. Ακρίτα είχε προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα, με τα σχόλιά της να τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία, αλλά και ως γυναίκα.
Αμετακίνητη από τις αρχικές της δηλώσεις, η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έλενα Ακρίτα, απάντησε στο εξώδικο που της απέστειλε η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.
Ειδικότερα, σημειώνει πως «εξώδικο μου έστειλε η κυρία Γκραμποφσκι-Μητσοτάκη και με καλεί να της ζητήσω συγγνώμη. Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται».
Και καταλήγει: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια. Με τον άντρα της μάρτυρα. Όπως πρέπει».
























































