ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter), αναφέρθηκε με σεβασμό στο κατέβασμα της ναζιστικής σημαίας από την Ακρόπολη από τους Μανώλη Γλέζο και Λάκη Σάντα.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποκάλυψε ότι με τον Μανώλη Γλέζο ήταν φίλοι.
Προφανώς δεν εκπλήσσεται κανείς. Ο Νίκος Δένδιας δεν έκρυψε ποτέ τις βενιζελικές του ρίζες, από τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη του Ελευθερίου Βενιζέλου και για αυτό είναι πρωτίστως ένας μετριοπαθής πολιτικός με πυξίδα του την εθνική ενότητα.
«Στις 30/5/1941 ο Μανώλης Γλέζος, που με τιμούσε με την φιλία του, και ο Λάκης Σάντας, κατέβασαν τη ναζιστική σημαία από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
»Ενέργεια ηρωική, ανεξίτηλα καταγεγραμμένη στην εθνική μνήμη.
»Μία από τις πρώτες και πλέον εμβληματικές πράξεις αντίστασης στην κατεχόμενη Αθήνα».


























































