Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε τη συγγνώμη του κ. Μητσοτάκη για τις συμπεριφορές των βουλευτών του

ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε τη συγγνώμη του κ. Μητσοτάκη για τις συμπεριφορές των βουλευτών του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αναμένουμε ο κ. Μητσοτάκης να πάρει τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσει συγγνώμη για τον βουλευτή Δράμας Δημήτρη Κυριαζίδη, αντί να τηρεί σιγή ιχθύος.

»Αλλά και τη Θεοδώρα Τζάκρη για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Κώστα Κυρανάκη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του με αφορμή το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή Παύλου Πολάκη και της γραμματέως της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταδικάζει κάθε προσβλητική συμπεριφορά.

»Τα στελέχη του έχουν αποδείξει επί μακρόν ότι ξέρουν να σέβονται τους πολιτικούς τους αντιπάλους και επιθυμούν να συμβάλουν στην ποιότητα του δημόσιου διαλόγου.

»Αυτό υπογράμμισε και το σημερινό τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη στη γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολούθως υποστηρίζει: «Παράλληλα, δεν μπορούμε παρά να επισημάνουμε τη διαφορά στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών μεταξύ των πολιτικών κομμάτων – η περίπτωση του Δημήτρη Κυριαζίδη και της σιγής ιχθύος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι απολύτως ενδεικτική.

»Αναμένουμε ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης να πάρει τηλέφωνο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητήσει συγγνώμη για τον βουλευτή Δράμας, αλλά και τη Θεοδώρα Τζάκρη για να ζητήσει συγγνώμη για την συμπεριφορά του Κώστα Κυρανάκη και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που είχε χρησιμοποιήσει εναντίον της».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Στόχος δημοσιογράφος: Ο Κυρανάκης απειλεί με μηνύσεις αντί να απαντήσει για την καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...