ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ζωή Ράπτη, Νέα Δημοκρατία, Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στον… κόσμο της η υφυπουργός Ανάπτυξης «τα έδινε όλα» στις διακοπές της, μία ημέρα μετά τη μεγάλη καταστροφή και ενώ η φωτιά στην Αττική δεν είχε τεθεί υπό έλεγχο.
Η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη, χόρευε και διασκέδαζε αμέριμνη ενώ ακόμη κάπνιζαν οι καμένες εκτάσεις και τα κατεστραμμένα σπίτια από την τεράστια πυρκαγιά.
Σε βίντεο που έφερε στο φως το Dnews, η υφυπουργός εμφανίζεται να «τα δίνει όλα» στις θερινές της διακοπές, σε μίνι κρουαζιέρα με σκάφος στις δυσπρόσιτες παραλίες της Αστυπάλαιας, χορεύοντας και τραγουδώντας με χαλαρή διάθεση το «Μία είναι η ουσία» του Χρ. Νικολόπουλου.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό site, το γλέντι έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, μία μόλις ημέρα δηλαδή μετά την καταστροφή και ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν ακόμη μάχη να θέσουν τη φωτιά που έφθασε μέχρι το Χαλάνδρι υπό έλεγχο.
Δεν παύει να προκαλεί εντύπωση η έλλειψη ενσυναίσθησης αυτής της κυβέρνησης απέναντι σ’ αυτή την τεράστια καταστροφή που επηρεάζει ολόκληρη την Αττική καθώς χάθηκε ένας από τους ελάχιστους «πνεύμονες» που είχαν απομείνει στην πρωτεύουσα.
Εδώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε και είπε ότι «ευτυχώς λίγοι πολίτες επλήγησαν».
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή διαχείριση.
























































