ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Μαρία Καρυστιανού: Δόλιο χτύπημα της κυβέρνησης με αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
Η Τουρκία κατηγορεί Ισραήλ και Ελλάδα για πιέσεις στις ΗΠΑ με στόχο τον αποκλεισμό της από τα F-35
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ θα βρεθεί στην Αθήνα από τις 8 ως τις 9 Οκτωβρίου, όπου θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει την προώθηση της ενεργειακής συνεργασίας ΗΠΑ-Ελλάδας με ανώτερους Έλληνες αξιωματούχους, συμπεριλαμβανομένων του Γραφείου του Πρωθυπουργού, του Υπουργείου Ενέργειας και του Υπουργείου Εξωτερικών.
Επιπλέον, θα έχει επαφές με ηγετικά στελέχη ενεργειακών εταιρειών προκειμένου να συζητήσει ευκαιρίες σχετικά με την ανάπτυξη καθαρής ενέργειας και τη βελτίωση της περιφερειακής συνδεσιμότητας.
Το πρόγραμμα του Τζέφρι Πάιατ θα συμπεριλαμβάνει επίσης ομιλία σε εκδήλωση που θα φιλοξενηθεί από την ΕΕ με θέμα τη διαφοροποίηση του εφοδιασμού φυσικού αερίου στη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη και την προώθηση του κοινού στόχου ΗΠΑ-ΕΕ για πλήρη αποσύνδεση από τη ρωσική ενέργεια έως το 2027.























































