ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «Η προάσπιση της ιστορικής αλήθειας αποτελεί ύψιστο εθνικό μας χρέος»

Ο Νίκος Δένδιας για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου: «Η προάσπιση της ιστορικής αλήθειας αποτελεί ύψιστο εθνικό μας χρέος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις 19 Μαΐου 2025, ο Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο «Χ» για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ανέφερε ότι τιμάται η μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, καθώς και η μεγάλη συμβολή των Ποντίων στην οικονομική, πνευματική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Επιπλέον, τόνισε ότι η προάσπιση της ιστορικής αλήθειας αποτελεί ύψιστο εθνικό χρέος:

«Τιμάμε τη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και τη μεγάλη συμβολή των Ποντίων στην οικονομική, πνευματική & κοινωνική ζωή της χώρας.

»Η προάσπιση της ιστορικής αλήθειας αποτελεί ύψιστο εθνικό μας χρέος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χορήγηση εκπαιδευτικού υλικού σε νηπιαγωγεία της Θράκης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Εκπαίδευση Ελλήνων δημοσιογράφων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον Ερυθρό Σταυρό – Νίκος Δένδιας: «Είναι πρωτίστως ηθική υποχρέωση και καθήκον»

Δένδιας: Με τα αεροσκάφη KC-390 θα έχουμε δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού (βίντεο)

Νίκος Δένδιας: Μέχρι το 2030 θα έχει ολοκληρωθεί ένας σύγχρονος αήττητος στρατός

Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το ΠΝ αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής – Έχουν γίνει «τεράστια βήματα στην ιερή υπόθεση της άμυνας της πατρίδας μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...