ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίνα Κασιμάτη, σε ανάρτησή της στο Facebook, σχολίασε με έντονο ύφος την εμφάνιση του Πάρη Ρούπου στη Β’ Πειραιά.
Όπως σημείωσε, ο καλλιτέχνης «υποδύθηκε τον αντιφασίστα» χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις σε βάρος της ελληνικής σημαίας.
Η Κασιμάτη τόνισε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε έναν ιδιαίτερα φορτισμένο ιστορικά χώρο: το πεδίο της Μάχης της Ηλεκτρικής, στη Δραπετσώνα, όπου τον Οκτώβριο του 1944 αριστεροί αντιστασιακοί θυσιάστηκαν για να κατέβουν οι ναζιστικές σημαίες και να κυματίσει ξανά ελεύθερη η ελληνική.
Θέτοντας ζήτημα ιστορικής συνείδησης, η βουλευτής αναρωτήθηκε εάν ο Ρούπος είναι «ανιστόρητος, πεπλανημένος ή, τελικά, κατ’ αποτέλεσμα, σύμμαχος των φασιστικών σκοπών».
Κάλεσε δε τον ίδιο να αναλογιστεί τη στάση του και να ζητήσει συγγνώμη, διαφορετικά -όπως υπογράμμισε- «είναι ανάξιος οιασδήποτε υπεράσπισης».
























































