ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίνα Κασιμάτη, σε ανάρτησή της στο Facebook, σχολίασε με έντονο ύφος την εμφάνιση του Πάρη Ρούπου στη Β’ Πειραιά.
Όπως σημείωσε, ο καλλιτέχνης «υποδύθηκε τον αντιφασίστα» χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις σε βάρος της ελληνικής σημαίας.
Η Κασιμάτη τόνισε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε έναν ιδιαίτερα φορτισμένο ιστορικά χώρο: το πεδίο της Μάχης της Ηλεκτρικής, στη Δραπετσώνα, όπου τον Οκτώβριο του 1944 αριστεροί αντιστασιακοί θυσιάστηκαν για να κατέβουν οι ναζιστικές σημαίες και να κυματίσει ξανά ελεύθερη η ελληνική.
Θέτοντας ζήτημα ιστορικής συνείδησης, η βουλευτής αναρωτήθηκε εάν ο Ρούπος είναι «ανιστόρητος, πεπλανημένος ή, τελικά, κατ’ αποτέλεσμα, σύμμαχος των φασιστικών σκοπών».
Κάλεσε δε τον ίδιο να αναλογιστεί τη στάση του και να ζητήσει συγγνώμη, διαφορετικά -όπως υπογράμμισε- «είναι ανάξιος οιασδήποτε υπεράσπισης».
























































