ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίνα Κασιμάτη, σε ανάρτησή της στο Facebook, σχολίασε με έντονο ύφος την εμφάνιση του Πάρη Ρούπου στη Β’ Πειραιά.
Όπως σημείωσε, ο καλλιτέχνης «υποδύθηκε τον αντιφασίστα» χρησιμοποιώντας υβριστικές εκφράσεις σε βάρος της ελληνικής σημαίας.
Η Κασιμάτη τόνισε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε έναν ιδιαίτερα φορτισμένο ιστορικά χώρο: το πεδίο της Μάχης της Ηλεκτρικής, στη Δραπετσώνα, όπου τον Οκτώβριο του 1944 αριστεροί αντιστασιακοί θυσιάστηκαν για να κατέβουν οι ναζιστικές σημαίες και να κυματίσει ξανά ελεύθερη η ελληνική.
Θέτοντας ζήτημα ιστορικής συνείδησης, η βουλευτής αναρωτήθηκε εάν ο Ρούπος είναι «ανιστόρητος, πεπλανημένος ή, τελικά, κατ’ αποτέλεσμα, σύμμαχος των φασιστικών σκοπών».
Κάλεσε δε τον ίδιο να αναλογιστεί τη στάση του και να ζητήσει συγγνώμη, διαφορετικά -όπως υπογράμμισε- «είναι ανάξιος οιασδήποτε υπεράσπισης».
























































