Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μωραΐτης: Για ποια συνοχή μιλάνε, στο ΠΑΣΟΚ του 3%;

Μωραΐτης: Για ποια συνοχή μιλάνε, στο ΠΑΣΟΚ του 3%;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή απάντηση στα όσα είπε στο protothema.gr ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, έδωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης.

Με άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο βουλευτής που θεωρείται ότι ανήκει στην ομάδα Παπανδρέου, σημειώνει πως «η παράταξη είναι ένα βήμα πριν το γκρεμό και, δυστυχώς, η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και τα διάφορα εξαπτέρυγα επιλέγουν το διχασμό».

Ο Θάνος Μωραΐτης καταγγέλει τον κ. Γρηγοράκο -χωρίς να τον κατονομάσει- για όσα ανέφερε για τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Με εκτός τόπου και χρόνου, δημόσιες ή “άτυπες” τοποθετήσεις, επιλέγουν να κλείσουν τα μάτια μπροστά στον άμεσο κίνδυνο εξαΰλωσης του ΠΑΣΟΚ και μιλούν για “συνοχή”. Ποια συνοχή, άραγε, αυτή στο 3%; Βλέπουμε στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μιλάνε για “Καστελόριζα” και “αυτούς που μας έβαλαν στα μνημόνια”. Τα μικροκομματικά τους κίνητρα αποδομούν την πατριωτική στάση της παράταξης και αθωώνουν την εγκληματική διακυβέρνηση Καραμανλή» υπογραμμίζει ο Θάνος Μωραΐτης.

Ο Θάνος Μωραΐτης επίσης σχολιάζει την άτυπη ενημέρωση του ΠΑΣΟΚ, στην οποία αναφέρεται πως «ανοίγματα» σε άλλους χώρους και προσωπικότητες εκτός ΠΑΣΟΚ έγιναν και στο παρελθόν.

«Δεν θυμάμαι ο Ανδρέας Παπανδρέου να διαπραγματεύτηκε μια παράταξη με τη συμμετοχή πέντε προσωπικοτήτων. Ούτε θυμάμαι αυτές οι προσωπικότητες να το ζήτησαν από τον Ανδρέα Παπανδρέου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διερωτάται:

«Θεωρούμε τη συμμετοχή λύση ή πρόβλημα στην παράταξη; Θέλουμε ένα ελίτ κομματίδιο στελεχών, με μανία κυβερνητικού που κάνει ιδεολογία τον τακτικισμό ή ένα κόμμα που θα ξαναδώσει λόγο στη βάση, με λυτρωτικές συμμετοχικές διαδικασίες, με πολιτικές θέσεις και ιδεολογικό στίγμα; Θέλουμε ένα κόμμα που θα ανοίξει με τολμηρές θέσεις και σχέδιο τη νέα πολιτική εποχή ή θα μιλάμε απλά για “κανονικότητα”, αγκυλωμένοι σε μια “φαντασίωση” μιας μεταμνημόνιο εποχής, η οποία θα είναι ίδια και απαράλλακτη με αυτήν προ μνημονίου; Θα παραδώσουμε τον πολιτικό μας χώρο να αλωθεί οριστικά από ένα ανιστόρητο πολιτικό δίπολο; Τελικά, θα κάνουμε κάτι ή θα παραδοθούμε αμαχητί στη ιστορική χλεύη ως μοιραίοι και άβουλοι;».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

23 Απριλίου 2010: Ο Παπανδρέου υπέταξε την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελλόριζο

Ανδρουλάκης: Κατέρρευσε παταγωδώς το δόγμα της κυβέρνησης για «νόμο και τάξη»

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...