Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λοβέρδος: Ρωμανός και Κωστάρης να συνεχίσουν τις σπουδές τους

Λοβέρδος: Ρωμανός και Κωστάρης να συνεχίσουν τις σπουδές τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υπέρ της άποψης ότι οι Νίκος Ρωμανός και Ηρακλής Κωστάρης πρέπει να συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους τάχθηκε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στον απόηχο της θύελλας αντιδράσεων για τις εν εξελίξει απεργίες πείνας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA ο κ. Λοβέρδος σημείωσε αναφερόμενος στον Νίκο Ρωμανό, η κατάσταση του οποίου κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή καθώς βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα απεργίας πείνας ότι εφόσον η πολιτεία επέτρεψε στον Ρωμανό να δώσει εξετάσεις για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ, θα πρέπει να του δώσει άδεια να παρακολουθεί τα μαθήματα και να δίνει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο.

Παράλληλα, στέλνοντας μήνυμα στους συναρμόδιους υπουργούς, ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε ότι το κράτος δεν θα πρέπει να τον αφήσει να πεθάνει από την απεργία πείνας, η οποία γίνεται σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν του χορηγούνται – έκνομα – φοιτητικές άδειες για να παρακολουθήσει στη σχολή που πέρασε.

Αναφερόμενος στον έγκλειστο για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη Ηρακλή Κωστάρη ο οποίος επίσης έχει υποβάλει αίτημα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΤΕΙ στο οποίο πέτυχε την εισαγωγή του, λέγοντας ότι σαφώς και θα πρέπει να ικανοποιηθεί, αφού όπως υποστήριξε ο Ηρακλής Κωστάρης, ο οποίος παντρεύτηκε στις φυλακές και απέκτησε και δύο παιδιά κάνει μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης, διοχετεύονται σε λίγους και εκλεκτούς του κ. Μητσοτάκη

Στο Ψυχιατρείο των φυλακών ο 39χρονος για την δολοφονία της Κυριακής

Φαραντούρης: Ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία Εισαγγελέας

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Βελόπουλος πέρασε το ΚΚΕ – Ακρίβεια και Τέμπη «καίνε» την κυβέρνηση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...