ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας θα εξαφανιστεί είτε κερδίσει είτε όχι

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας θα εξαφανιστεί είτε κερδίσει είτε όχι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος,κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος δήλωσε ευχαριστημένος από τη μήνυση, διότι, όπως είπε, ο κ. Μπαλασόπουλος ήταν ένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν τον τόπο στην κατάσταση που βρίσκεται και τώρα «έχει βρει ζεστασιά στην αγκαλιά του Αλέξη Τσίπρα».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε πως «στη δίκη θα αποκαλυφθεί ποιος είναι ο Μπαλασόπουλος και τι έχει κάνει μέχρι τώρα».

«Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει από το ΠΑΣΟΚ όλες τις στάχτες και όλα τα σκουπίδια, και δεν εννοώ μεμονωμένα πρόσωπα, αλλά τις πρακτικές τους», συμπλήρωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ κλείνοντας εκτίμησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαφανισθεί, είτε κερδίσει τις εκλογές, είτε όχι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τελευταία προειδοποίηση – Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με γαβγίσματα. Αλλιώς βουλώστε το…»

Δημοσκόπηση στη Θεσσαλία: ΝΔ 24,1% – ΕΛΑΣ 16,2% – ΠΑΣΟΚ 11%

Ο Αλ. Τσίπρας έριξε το γάντι στον Μητσοτάκη: Συκοφάντη! Μίλα με «ονόματα και διευθύνσεις τώρα»

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Δημοσκόπηση ALCO: Kαταρρέει στο 23,4% η ΝΔ – 4 στους 10 δεν έχουν 500 ευρώ στην άκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...