Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Μισή” παραίτηση Τατσόπουλου από ΣΥΡΙΖΑ μέσω… facebook!

“Μισή” παραίτηση Τατσόπουλου από ΣΥΡΙΖΑ μέσω… facebook!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλ. Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη. Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια. Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ» έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook.

tatsopoulos_facebook

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι φανερά ενοχλημένη με τον Πέτρο Τατσόπουλο, καθώς εκτιμά πως ο βουλευτής, παρά τις τελευταίες συστάσεις που του έχουν γίνει να είναι «πιο προσεκτικός, πιο φειδωλός» και κυρίως «πιο συνετός» στις δημόσιες εμφανίσεις του εκείνος συνεχίζει, εκθέτοντας εαυτόν και κόμμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρασε μικρό χρονικό διάστημα από την αντιπαράθεσή του με την «Αυγή», ενώ το καλοκαίρι είχε δηλώσει ότι «Δεν είναι ταμπού η συνεργασία με ένα κομμάτι της ΝΔ» και τον Νοέμβριο ότι δεν θα έλεγε «όχι» στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Μετά τη χθεσινή του δήλωση στον ΣΚΑΪ ότι «υπάρχουν άνθρωποι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν με συμπάθεια τις ιδέες των ανθρώπων της 17 Νοέμβρη», η ηγεσία της Κουμουνδούρου αποφάσισε να στείλει ένα τελευταίο, ομολογουμένως σκληρό, μήνυμα στον βουλευτή.

Το μήνυμα ανέλαβε να στείλει ο θεσμικά υπεύθυνος γραμματέας της κόμματος Δημήτρης Βίτσας, γεγονός διόλου τυχαίο και ενδεικτικό των προθέσεων της ηγεσίας.

«Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλά άστοχα για πράγματα που δεν ξέρει αλλά, όπως ο ίδιος λέει, φαντάζεται με παραδοξότητες και ‘λογικά’ άλματα. Κανείς και καμιά στο ΣΥΡΙΖΑ από πολιτική και ιδεολογική άποψη δεν συμπαθεί καν την τρομοκρατία», είπε ο κ. Βίτσας.

Και για να μην αφήσει καμία αμφιβολία για τη σοβαρότητα του μηνύματος, χαρακτήρισε «βαρύ ατόπημα» την αναφορά σε ονόματα συντρόφων «με μεγάλη ιστορία και προσφορά στην υπεράσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων αλλά και στη γενική προσπάθεια ανατροπής της πολιτικής της λιτότητας».

Νωρίτερα, ο κ. Τατσόπουλος είχε προλάβει να ανταλλάξει βαριές εκφράσεις με τον έτερο «αντάρτη» βουλευτή Καστοριάς Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, ο οποίος τον είχε χαρακτηρίσει «προβοκάτορα».

«Ο προβοκάτορας είναι μουλωχτός, εγώ δεν είμαι», είμαι ο Π. Τατσόπουλος, χαρακτηρίζοντας τον συνάδελφό του «τρομερά κακόγουστο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...