Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δραγασάκης: Σε κλίμα εκβιασμών η κυβέρνηση προσπαθεί να εκλέξει Πρόεδρο

Δραγασάκης: Σε κλίμα εκβιασμών η κυβέρνηση προσπαθεί να εκλέξει Πρόεδρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο Γιάννης Δραγασάκης, επισημαίνοντας ότι «είναι σε μια φάση μετατροπής του προγράμματός του σε συγκεκριμένα υλοποιήσιμα σχέδια κυβερνητικής και κοινωνικής δράσης».

Ο κ. Δραγασάκης, στην ομιλία του την Κυριακή το μεσημέρι στην Τρίπολη, κατά την περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πελοπόννησο, κατήγγειλε κλίμα εκβιασμών, καλλιέργειας φόβου και καταστροφολογίας, μέσα στο οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχουν οι πολιτικοί όροι για να βρεθούν οι 180 βουλευτές και να εκλεγεί Πρόεδρος .

«Με τον ίδιο τρόπο που επέβαλαν τα μνημόνια, όπου έβαλαν βουλευτές να τα ψηφίσουν χωρίς να τα έχουν διαβάσει, με τον ίδιο τρόπο πάνε να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε ο κ. Δραγασάκης .

Πάντως, όπως είπε πρόεδρος δεν θα εκλεγεί και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές και δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει μαζί με το λαό .

«Θέλουμε να βρούμε τρόπο ο ίδιος ο λαός να συμμετέχει και στις αποφάσεις και στον έλεγχο των αποφάσεων, διότι τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις», κατέληξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο εκπρόσωπος των Κούρδων της Συρίας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μητσοτάκης: Εάν δεν υπάρχει πλειοψηφία, το πρώτο κόμμα οφείλει να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Τσουκαλάς: Βαθιά υποκρισία Μητσοτάκη η αναθεώρηση του άρθρου 86 που εργαλειοποίησε για να μην παραπεμφθούν υπουργοί του

Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,3% η ΝΔ – Τι απάντησαν οι πολίτες για τις αμβλώσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...