Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την ευχή του στην ελληνική κυβέρνηση έδωσε και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου

Την ευχή του στην ελληνική κυβέρνηση έδωσε και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Tην ευχή όπως η νέα ελληνική Κυβέρνηση πετύχει στο έργο της, εξέφρασε ο Προκαθήμενος της κυπριακής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β`.

Ο Κύπρου Χρυσόστομος δέχθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ο οποίος διαβεβαίωσε πως θα εργαστεί από κοινού με τον Κύπριο ομόλογό του, προκειμένου η συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας σε θέματα άμυνας να συνεχίσει, να θεμελιωθεί και να ενισχυθεί.

Σε κοινές δηλώσεις με τον κ. Καμμένο, ο Αρχιεπίσκοπος εξήρε τις σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας, τονίζοντας πως «αυτές τις καλές σχέσεις είμαστε αποφασισμένοι να τις συνεχίσουμε και ως Εκκλησία της Κύπρου πάντοτε έχουμε στραμμένα και νουν και καρδία προς την μητέρα πατρίδα».

«Και ευχόμεθα η νέα ελληνική Κυβέρνηση να επιτύχει γιατί η επιτυχία της θα είναι επιτυχία του ελληνικού λαού. Το ευχόμεθα ολοκαρδίως», κατέληξε.

Στις δικές του δηλώσεις, ο κ. Καμμένος είπε πως ζήτησε την ευλογία και τη στήριξη του Αρχιεπισκόπου «σε αυτό το δύσκολο έργο με τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου προκειμένου να προχωρήσει, να συνεχίσει, να θεμελιωθεί και να ενισχυθεί η συνεργασία της μητέρας πατρίδας και της Κύπρου σε θέματα άμυνας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εγκαινίασε την Κυπριακή Πρεσβεία στο Μπαχρέιν – Η Κύπρος το τέταρτο κράτος-μέλος της ΕΕ με διπλωματική αποστολή στο αραβικό βασίλειο

Τραγωδία στην Κύπρο: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι από γρίπη Α

Στρατηγική αναβάθμιση σχέσεων Κύπρου-Μπαχρέιν: Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr