Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ στην Ινδία: “Θυσίασαν” 10χρονη για να γιατρευτεί ο άρρωστος θείος της οικογένειας

Σοκ στην Ινδία: “Θυσίασαν” 10χρονη για να γιατρευτεί ο άρρωστος θείος της οικογένειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ινδία ή Μπάρατ, Μαύρη Μαγεία,

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ινδία μετά την αποκάλυψη ότι τα μέλη μιας οικογένειας απήγαγαν και σκότωσαν ένα παιδί κατ’ εντολήν ενός “μάγου” ως θυσία για να γιατρευτεί ένας παράλυτος.

Ο δήθεν θεραπευτής φέρεται να είπε στην οικογένεια του ανάπηρου άνδρα ότι η θυσία θα έλυνε τα «μαύρα ξόρκια» τα οποία των είχαν καθηλώσει.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν το πτώμα του παιδιού βρέθηκε πεταμένο σε μια ερημιά

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν το πτώμα του παιδιού βρέθηκε πεταμένο σε μια ερημιά μέσα σε μια σακούλα μζί με ορισμένα αντικείμενα που πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκαν στην τελετή της θυσίας.

Τρία μέλη της οικογένειας του παράλυτου, ανάμεσα στους οποίους και ένας 17χρονος, απήγαγαν και σκότωσαν ένα κοριτσάκι 10 ετών.

Οι τρεις έχουν συλληφθεί από την αστυνομία, χωρίς να αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις.

Οι ιδιωτικές Αρχές εκτιμούν ότι στην υπόθεση ενδεχομένως να εμπλέκονται και άλλοι ύποπτοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανάλυση Jerusalem Post: Η εκεχειρία στη Γάζα ανοίγει τον δρόμο για νέα ενεργειακή συμφωνία Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Σε 21 μήνες φυλακή καταδικάστηκε ο Τζαβέντ Ιναμντάρ για σεξουαλική επίθεση σε 12χρονη

Η Ουκρανία κλιμακώνει τις επιθέσεις στις ρωσικές ενεργειακές υποδομές

IMEC: Γέφυρα εμπορίου και αντίβαρο στην Κίνα – Γιατί πρέπει να τελειώσει ο πόλεμος στη Γάζα

Νίκος Δένδιας στο Κέμπριτζ: Το γεωπολιτικό δόγμα Δένδια για κυριαρχία των Ναυτικών Δυνάμεων της Δύσης -Ελλάδας-Βρετανίας- σε Μεσόγειο, Βόρεια Αφρική, Σαχέλ, Μέση Ανατολή, Καύκασο – Το «κλειδί Αλεξανδρούπολη-Οδησσός»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr