Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιερώνυμος: Έχουμε συνηθίσει τις δυσκολίες, αλλά πάντοτε βρίσκουμε διεξόδους

Ιερώνυμος: Έχουμε συνηθίσει τις δυσκολίες, αλλά πάντοτε βρίσκουμε διεξόδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην ανάγκη ενότητας στάθηκε ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας Ιερώνυμος, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Λιβαδειάς, τον οποίο επισκέφθηκε τη Δευτέρα.

Ο Ιερώνυμος χαρακτήρισε «πειρασμούς που δεν έχουν δύναμη» όσα συμβαίνουν «για τη διάλυση της οικογένειας ή των Θρησκευτικών».

“Θέλουμε να απολαμβάνουμε χωρίς να κουραζόμαστε”

Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε στις δυσκολίες και στα προβλήματα της εποχής με την επισήμανση ότι «λείπει το όραμα και το πρότυπο από τη ζωή μας. Θέλουμε να γίνονται όλα γρήγορα και εύκολα. Θέλουμε να απολαμβάνουμε χωρίς να κουραζόμαστε. Βιώνουμε μια δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός. Ως λαός έχουμε συνηθίσει τις δυσκολίες, αλλά πάντοτε βρίσκουμε διεξόδους και λύσεις. Αν αγωνιζόμαστε όλοι μαζί με ενότητα, με την ευλογία του Θεού και τη σκέπη των αγίων και της Παναγίας, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Στη Νίκαια το κοινό προσκύνημα Οικουμενικού Πατριάρχη και Πάπα για τα 1700 χρόνια από την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο

Συρία: Ομάδες κρούσεις τζιχαντιστών τρομοκρατούν Αλαουίτες και χριστιανούς (φωτο)

Αναλυτές και έκθεση του European Centre for Law and Justice προτρέπουν τον Πάπα Λέοντα XIV να μη συμβιβαστεί με την δίωξη των χριστιανών από την Τουρκία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr