Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εισήχθη στο Αμερικανικό Νοσοκομείο Κωνσταντινούπολης, αφού αισθάνθηκε έντονη ζάλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Εθνικού Κήρυκα”, ο Πατριάρχης παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο, χθές, Δευτέρα 7 Μαΐου και πλέον βρίσκεται στην οικία του, με τους γιατρούς να διαγιγνώσκουν “υπερκόπωση”.

Εμεινε στο νοσοκομείο το βράδυ της Κυριακής, υπεβλήθη σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν τίποτε το ανησυχητικό για την υγεία του. Πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα και του υπέδειξαν οι γιατροί ότι θα πρέπει να ξεκουραστεί για μερικές μέρες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της ομογένειας, επικαλούμενη αποκλειστικές της πληροφορίες, την Κυριακή το πρωί που ξύπνησε ο Πατριάρχης αισθάνθηκε μία ζάλη, στην οποία αρχικά δεν έδωσε πολλή σημασία και η οποία εντάθηκε καθώς ετοιμαζόταν να μεταβεί στο Φανάρι για την Θεία Λειτουργία και την χειροτονία θεολόγου, ο οποίος θα ενταχθεί και θα υπηρετήσει στην Πατριαρχική Αυλή.

Εκτός από την Λειτουργία και την χειροτονία, ο κ. Βαρθολομαίος ακύρωσε και την επίσκεψή του στη Σμύρνη για 6, 7 και 8 Μαΐου όπου θα μετέβαινε με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεόδωρο.

Παρόμοια επεισόδια είχε ο Πατριάρχης και στο παρελθόν, ιδιαίτερα όταν κουράζεται υπερβολικά.

Εν τω μεταξύ, στο αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου τον αντικατέστησε ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, ενώ συλλειτούργησαν οι Μητροπολιτών Βρυούλων κ. Παντελεήμων, Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, Βελγίου κ. Αθηναγόρας, Φωκίδος κ. Θεόκτιστος και Προύσης κ. Ελπιδοφόρος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Τούρκοι έχτισαν ακόμα έναν οικισμό ισλαμιστών εποίκων στη Β/Δ Συρία

Το Ιράν ενημέρωσε την Τουρκία εκ των προτέρων για την επίθεση στο Ισραήλ

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Πρεσβευτής Ισραήλ στην Αθήνα: Η Τουρκία παίζει καταστροφικό ρόλο στον πόλεμο με τη Χαμάς

Τούρκος δημοσιογράφος έχασε το πόδι του από ισραηλινή βόμβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr