Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οριστικό: ΕΝΦΙΑ θα πληρώνει η Εκκλησία της Ελλάδος για τα ακίνητά της

Οριστικό: ΕΝΦΙΑ θα πληρώνει η Εκκλησία της Ελλάδος για τα ακίνητά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

ΕΝΦΙΑ θα πληρώνει η Εκκλησία της Ελλάδος για τα ακίνητά της τα οποία χρησιμοποιούνται εκτός των λατρευτικών θρησκευτικών και κοινωφελών σκοπών όπως αποφάσισε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 2318/2108 απόφαση.

Στο σκεπτικό της, αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η επιβολή του ΕΝΦΙΑ δεν οδηγεί στην δημιουργία υπέρμετρου βάρους ικανού να κλονίσει την περιουσιακή κατάστασή της ή να εξαντλεί την αξία των ακινήτων, έτσι ώστε να αναιρείται η σχέση αναλογικότητας που επιβάλλει να υπάρχει.

Στο ΣτΕ ειπχε προσφύγει η Σταυροπηγιακή Μονή της Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας Χαλκιδικής, η οποία κλήθηκε να καταβάλλει για το οικονομικό έτος 2014, ΕΝΦΙΑ ύψους 259.395 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στη Νίκαια το κοινό προσκύνημα Οικουμενικού Πατριάρχη και Πάπα για τα 1700 χρόνια από την Α΄ Οικουμενική Σύνοδο

Συρία: Ομάδες κρούσεις τζιχαντιστών τρομοκρατούν Αλαουίτες και χριστιανούς (φωτο)

Αναλυτές και έκθεση του European Centre for Law and Justice προτρέπουν τον Πάπα Λέοντα XIV να μη συμβιβαστεί με την δίωξη των χριστιανών από την Τουρκία

Συρία: Τζιχαντιστές ανενόχλητοι σφάζουν Αλαουίτες, καίνε σπίτια και μαγαζιά – Νέο πογκρόμ από το καθεστώς Γκολάνι (βίντεο)

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr