Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία διαμαρτύρεται για το «γαμήθηκε ο Δίας» σε σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ελληνική Εθνική Θρησκεία διαμαρτύρεται για το «γαμήθηκε ο Δίας» σε σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με επιστολή της «προς το Πολιτικό Κόμμα ΣΥΡΙΖΑ», η αναγνωρισμένη από το ελληνικό κράτος Ελληνική Εθνική Θρησκεία διαμαρτύρεται έντονα για προσβολή των θείων σε προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών (ΥΣΕΕ), διαμαρτύρεται έντονα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τη φράση «γαμήθηκε ο Δίας» που μεταδίδεται σε σποτ του.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Μας καταγγέλθηκε (και το διαπιστώσαμε και οι ίδιοι) ότι σε επίσημο προεκλογικό βίντεο του κόμματός σας συμπεριλαμβάνεται η φράση πως τάχα… «γαμήθηκε ο Δίας»!

»Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό αποτελεί προϊόν του συλλογικού κομματικού ήθους και αισθητικής σας, ή το κάκιστο ατομικό ήθος και αισθητική κάποιου ατόμου που του αναθέσατε να φτιάξει αυτό το βίντεο, αν και αυτό ελάχιστα μας ενδιαφέρει.

»Εάν ο δημιουργός ήθελε σώνει και καλά να συνοδεύσει με κάποια βλάσφημη φράση το δικαίωμα στην καθύβριση που υπερασπίζεται ανάμεσα σε διάφορα άλλα το συγκεκριμένο βίντεο, όφειλε να χρησιμοποιήσει, εάν τολμούσε, τον Θεό της «επικρατούσης» Θρησκείας.

»Σε κάθε περίπτωση πάντως, σας καλούμε ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΜΕΣΑ το εν λόγω βίντεο, που προσβάλλει αναίτια, ωμά και βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα όλων ημών που ακολουθούμε την κατά νόμον γνωστή (ΑΔΑ:Ω76Α4653ΠΣ-94Ξ) Ελληνική Εθνική Θρησκεία.

»Την θρησκεία των πρόγόνων σας εν τέλει, εάν βεβαίως δέχεστε πως και εσείς έχετε τους ίδιους με εμάς προγόνους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Επί ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίστηκε η Ελληνική Εθνική Θρησκεία

Προφανώς κάποιοι «δικαιωματιστές» του ΣΥΡΙΖΑ αγνοούν ότι η Ελληνική Εθνική Θρησκεία αναγνωρίστηκε επί ημερών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που σημαίνει ότι ο Δίας θεωρείται θεός -και όχι ψευδοθεός ή μυθικό πρόσωπο- από την ελληνική Πολιτεία χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ, που σημαίνει ότι η καθύβρισή του αποτελεί βλασφημία.

Προφανώς και κάποιοι «δικαιωματιστές» του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τόσο άσχετοι, που ανοίγουν μέτωπο με την αναγνωρισμένη Ελληνική Εθνική Θρησκεία, που εκπροσωπεί δεκάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, και θεωρείται του «δημοκρατικού χώρου» σε αντίθεση με περιθωριακές «σέχτες» ακροδεξιών αρχαιοπυροβολημένων.

Προφανώς οι «δικαιωματιστές» του ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνοι πρωτίστως για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Ικανοποίηση για την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για το δυστύχημα των Τεμπών

Κωνσταντινούπολη: Ο Ιμάμογλου μπροστά στις δημοσκοπήσεις από τον εκλεκτό του Ερντογάν

Η Γερμανία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη την επανεκλογή Πούτιν

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

Πούτιν: «Μόνιμος» πρόεδρος της Ρωσίας – Έλαβε ποσοστό-ρεκόρ 87,97% στις προεδρικές εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr