Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παραληρεί ο Αμβρόσιος: Δώστε τη χαριστική βολή σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

Παραληρεί ο Αμβρόσιος: Δώστε τη χαριστική βολή σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ καταφέρεται με νέα ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος.

«Η Χώρα μας, αγαπητοί μου αδελφοί, οδεύει ολοταχώς προς τις εκλογές! Την προσεχή Κυριακή 7 Ιουλίου οι Έλληνες, όσοι βέβαια αγαπούν τήν Ελλάδα μας και την Εκκλησία της Ελλάδος, θα δώσουν τη χαριστική βολή στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ψυχορραγεί καί στον Πρωθυπουργό κ. Αλέξιο Τσίπρα, ο οποίος ως σκοπό της Πρωθυπουργίας του έβαλε να τα διαλύσει ΟΛΑ!», γράφει ο μητροπολίτης Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, «καθώς, λοιπόν, ο άνθρωπος αυτός έχει συνειδητοποιήσει, ότι τώρα πια ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, στις προσεχείς εκλογές προβάλλει μέ ένα νέο κοστούμι!

»Πάει πια, ξεχάστε το έως χθές γνωστό σλόγκαν: «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!!!

»Το καινούργιο όνομα, με το οποίο εμφανίζεται στις προσεχείς εκλογές, δηλ. το καινούργιο κοστούμι του κ. Τσίπρα, είναι:

»ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!», συνεχίζει ο μητροπολίτης Αμβρόσιος.

Γράφει ο Αμβρόσιος:

«Και πράττει πολύ έξυπνα! Εφ’ όσον με το πολιτικό σχήμα «ΣΥΡΙΖΑ» κατώρθωσε να ξερριζώσει εκ θεμελίων ό,τι ΕΘΝΙΚΟ και ό,τι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ, τώρα -για να καλύψει τα εγκλήματά του- αλλάζει κοστούμι, αλλάζει ταυτότητα, αλλάζει ονομασία! Έτσι δεν κάνουν άλλωστε όλοι οι απατεώνες; Κάθε λίγο αλλάζουν όνομα …για να μη τους πιάνει η Αστυνομία!», τονίζει ο Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, «στο ξεθεμελίωμα των Ελληνοχριστιανικών Παραδόσεων ο Αλέξης Τσίπρας, χωρίς τσίπα, τα κατάφερε αρκετά καλά!

Να μερικά δείγματα:

Ξεπούλησε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!

Επρόδωσε και τη Θράκη μας!

Εβύθισε στη φτώχεια τον Ελληνικό Λαό! 3.348.500 Έλληνες σε κατάσταση φτώχειας! γράφει η Εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ (30.06.2019, σελ. 11).

Κατάργησε το άρθρο 3 του Συντάγματος! Η Ελλάδα τώρα πλέον είναι ΕΝΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ-ΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Δηλ. Η Ορθόδοξος Εκκλησία, η ΜΑΝΝΑ και η ΣΩΤΕΙΡΑ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ έπαυσε πια να είναι Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Τώρα πια δεν μας επιτρέπουν να διορίζουμε ένα νέο εφημέριο σε μιά Ενορία της οποίας ο παπάς εκοιμήθη! Αυτό έως χθές ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!

Στις ημέρες μας ο κ.Τσίπρας επεχείρησε να διακόψει την μισθοσία του ιερού Εφημεριακού Κλήρου!

Πλήν όμως για τους Μουσουλμάνους της Θράκης διορίζει 120 νέους Μουφτήδες, που θα πληρώνωνται από το Ελληνικό Δημόσιο!

Συγχρόνως από τον Ελληνικό Προϋπολογισμό θα μισθοδοτείται και ο Μουφτής από την Αίγυπτο, που θα έλθει στην Ελλάδα για να αναλάβει καθήκοντα στο ανεφερθέν Τέμενος του Βοτανικού!

Εκεί στο Βοτανικό ο κ. Τσίπρας διέπραξε ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ:

α) Κατεδάφισε τον υπάρχοντα Ορθόδοξο ιερό Ναό ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ, για να μη ενοχλούνται οι Μουσουλμάνοι, που θα επισκέπτωνται το Τζαμί τους

β) Έκτισε Τέμενος, δηλ. εκκλησία για τους Μουσουλμάνους, με χρήματα του Έλληνα Ορθόδοξου Φορολογουμένου!

Έτσι θα αποδεικνύεται, ότι η έως χθές ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ τώρα πια είναι ένα ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Στα Δημόσια Σχολεία:

καταργήθηκε ο Εκκλησιασμός!

καταργήθηκε επίσης το Μάθημα των Θρησκευτικών!

Στα Δημόσια Σχολεία τώρα πια διδάσκεται η ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ! Δηλ. ισοπεδώθηκαν ο ΣΩΤΗΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, με τον ΜΩΑΜΕΘ, τον ΒΟΥΔΔΑ κλπ!

Στα Απολυτήρια των Γυμνασίων κλπ. ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ!

Στα Δημόσια Σχολεία τώρα πια διδάσκονται νέα μαθήματα, όπως η ΓΙΟΓΚΑ, η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ κλπ.

Με την τροποποίηση του Ποινικού Νόμου τώρα πια μπορείς να βλασφημείς ελεύθερα και ανεμπόδιστα τον Χριστό μας, την Παναγία μας και τους Αγίους της Πίστεώς μας, αλλά δεν μπορείς να πείς μια κουβέντα για τους Μετανάστες, για τους Μουσουλμάνους, για τους Ομοφυλόφιλους κλπ. Εάν τολμήσεις κάτι τέτοιο τότε χαρακτηρίζεσαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και πηγαίνεις κατ ευθείαν στη ΦΥΛΑΚΗ!!!

Τα προβλήματα, που αναφύονται με την αλλαγή του Ποινικού Νόμου, επισημαίνει συνεχώς ο ημερήσιος Τύπος. «Σήμα κινδύνου από εισαγγελείς.

Ο νέος Π.Κ. θα επιφέρει μαζικές παραγραφές και αθρόες αποφυλακίσεις», γράφει Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (βλ. φ. της 25.06.2019, σελ. 1).

Σήμερα μπορείς να βγείς ολόγυμνος στους δρόμους, όπως το έκανε προχθές ένας νεαρός μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Αθήνα, σκεπάζοντας την γύμνια του με την Ελληνική Σημαία! ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ!

Μπορείς επίσης να βγείς όχι μόνον μισόγυμνος στους δρόμους, αλλά καί να βάλεις κάτω από την κοιλιά σου, δηλ. μπροστά από τα γεννητικά σου όργανα, τις εικόνες των Αγίων της Ορθοδοξίας μας! ΟΥΔΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΗΣΕΙ!

Ας πάμε και λίγο παραπέρα: Μπορείς να βγεις στους δρόμους με πλακάτ, που θα γράφουν βλάσφημα πράγματα, ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ, όπως:

«ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΑΣΕ» !, έγραψαν κάποιοι σε άγαλμα του Αριστοτέλη! Καί προσθέτουν: «Έλληνας δεν γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι! Έλληνας καταντάς».

«ΠΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!»

ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς!», σημειώνει ο μητροπολίτης Αμβρόσιος.

Σύμφωνα με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο, στις επικείμενες εθνικές εκλογές της Κυριακής 7 Ιουλίου «τώρα, λοιπόν, πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μαζί:

ΘΕΛΟΥΜΕ:

• ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ;

• ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

• ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΤΣΙΠΩΣΙΑ;

• ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΟΥΣ και ΟΛΟΓΥΜΝΟΥΣ;

• ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ;

• ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ; 138.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! (βλ. ΕΣΤΙΑ, 20.06.2019)- ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ!

ΤΩΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ!

Αγαπητοί μου Έλληνες Ορθόδοξοι Χρισστιανοί, σκεφθείτε ώριμα και προχωρείστε στην κάλπη! Στις 7 Ιουλίου κρίνεται το μέλλον της Ελλάδος!

Ο κ. Τσίπρας αποσιωπά τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, και μας καλεί ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ή και ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ!», καταλήγει ο μητροπολίτης Αμβρόσιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Ικανοποίηση για την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για το δυστύχημα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πρώτη αγωγή κατά του υπ. Εσωτερικών από απόδημη Ελληνίδα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων στην Ασημακοπούλου

Ταμασού Ησαΐας: «Αμετάκλητος στόχος μας κάθαρση και διαφάνεια στους κόλπους της Εκκλησίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr