ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπάς-αστυνομικός φυλάει σκοπιά με αλεξίσφαιρο και όπλο (φωτο)

Παπάς-αστυνομικός φυλάει σκοπιά με αλεξίσφαιρο και όπλο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο 33χρονος ιερέας π. Αριστείδης Τσιότρας, πατέρας τριών παιδιών, είναι αστυνομικός, όμως συγχρόνως διακονεί κανονικά στην ενορία του Λιόπρασου Τρικάλων.

Ο παπάς αστυνομικός, χειροτονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο διάκονος και στη συνέχεια πρεσβύτερος στην Αθήνα και ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, όπου με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος ο οποίος προσπαθεί να καλύψει όλες τις ενορίες των Τρικάλων να μη μένουν χωρίς ιερέα.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το trikalaola.gr, απεικονίζεται ο π. Αριστείδης να φυλάει σκοπιά, κρατώντας το όπλο του και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός θέλει «εκκλησιαστικά» την Αφρική και την Ουκρανία – Πώς το «ξανθό γένος» προσπαθεί να καταστρέψει το Πατριαρχείο Αλεξάνδρειας

Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία – και γιατί αυτό αγνοείται

Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες – Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής ασφάλειας και σταθερότητας

Οικ. Πατριάρχης: «Θαυμάζομεν τό ἀρχαῖον Ἑλληνικόν πνεῦμα, τό ὁποῖον ἐδώρισεν εἰς τήν ἀνθρωπότητα τήν ἐλευθερίαν καί τήν δημοκρατίαν»

Ο Οικ. Πατριάρχης για τον Μητροπολίτη Κύκκου: «ἔγκυρον ἐκκλησιαστικήν μορφήν καί παράδειγμα πρός μίμησιν διά τούς νεωτέρους κληρικούς»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr