ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρώσος ιερέας αρνήθηκε να βαφτίσει μωρό γιατί νόμιζε ότι έχει μεταδοτική ασθένεια

Ρώσος ιερέας αρνήθηκε να βαφτίσει μωρό γιατί νόμιζε ότι έχει μεταδοτική ασθένεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αναστατωμένη μια μητέρα κατήγγειλε Ρώσο ορθόδοξο ιερέα ότι δεν δέχθηκε να της βαφτίσει το μωρό της γιατί είδε το σημάδι που φέρει το παιδί από τη γέννησή του και πίστεψε ότι είναι μεταδοτική ασθένεια.

Η 22χρονη Μαρία Κβοστάντσεβα, είπε ότι έφερε το μωρό της στην εκκλησία στην πόλη Κουργκάν, νοτιοκεντρικά της Ρωσίας, ο παπάς της είπε ότι δεν θα επιτρέψει στη μικρή Βίκα να συμμετέχει σε ομαδική βάφτιση.

«Ο παπάς δεν ήθελε να αγγίξει τη Βίκα. Μου είπε ότι το σημάδι μπορεί να είναι μεταδοτικό και ότι θεωρούσε πως το ποίμνιό του δεν θα το καταλάβαινε αυτό» ανέφερε συγχυσμένη η μητέρα.

Σύμφωνα με την ίδια, η τελετή πραγματοποιείται για αρκετές οικογένειες ταυτόχρονο και ο ιερέας εξέφρασε τον φόβο ότι άλλοι γονείς δεν θα ήθελαν τη Βίκα λόγω του ότι είναι ασυνήθιστο παιδί.

Ο Μιχαήλ Νασόνοφ, εκπρόσωπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Κουργκάν, είπε στα τοπικά Μέσα: Ο ιερέας θα τεθεί σε πειθαρχικό έλεγχο.

«Καταδικάζουμε ό,τι συνέβη. Είμαι σίγουρος πως αν η μητέρα ξαναπάει στην εκκλησία, η τελετή θα πραγματοποιηθεί αυτήν τη φορά».

Η γυναίκα είπε ότι σπάνια βγάζει το παιδί από το σπίτι για να το προστατεύσει από τα επικριτικά σχόλια του κόσμου.

Όταν γέννησα τη Βίκα η μαία είπε «είναι κάπως βρώμικη ή όχι;» και προσπάθησε να την καθαρίσει με χαρτομάντιλο.

»Ο κόσμος στον δρόμο συχνά τη δείχνουν με το δάχτυλο και γελούν. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ».

«Το μωρό μου είναι όμορφο και την αγαπάμε πολύ. Ο γιος μου λέει πως «ο ήλιος φίλησε τη Βίκα».

Το μωρό διεγνώσθη με μεγάλα συγγενή μελανοκύτταρα. Η κατάστασή της είναι επικίνδυνη καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να εξελιχθεί σε μελάνωμα, είδος καρκίνου του δέρματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ότι πήγε στη Μόσχα 48 ώρες πριν τον πόλεμο για τους Έλληνες της Μαριούπολης – Ο Λαβρόφ τον διαβεβαίωνε ότι μία εισβολή στην Ουκρανία θα ήταν ανοησία!

Νίκος Δένδιας για ΝΑΤΟ: «Είναι προς όφελος του λαού των ΗΠΑ να συνεχίσουν να συμμετέχουν και να δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη»

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι αντιμέτωπος με λαϊκή οργή – Η αποπομπή Φεντόροφ άναψε φωτιές

Νίκος Δένδιας: «Ο Ελληνισμός στην Αυστραλία ακμάζει – Υπερβαίνει το 1 εκατ. – Είναι ένας Ελληνισμός δυναμικός»

Ουκρανία: Τρεις νεκροί από ρωσικές επιθέσεις σε εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr