ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

1.153 Τούρκοι της Πόλης στα επείγοντα με τραύματα από θυσίες ζώων

1.153 Τούρκοι της Πόλης στα επείγοντα με τραύματα από θυσίες ζώων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περίπου 1.153 Τούρκοι της Κωνσταντινούπολης υπέστησαν αυτοτραυματισμούς, την πρώτη ημέρα της Γιορτής των Θυσιών (Κουρμπάν Μπαϊράμ), προσπαθώντας να θυσιάσουν ζώα.

Η Γιορτή των Θυσιών (Ιντ Αλ Αντχά) είναι τετραήμερη και κατά τη διάρκειά της πολλοί μουσουλμάνοι θυσιάζουν ένα ζώο και ύστερα μοιράζουν το κρέας του.

Το ένα τρίτο του κρέατος μένει στην οικογένεια, το άλλο ένα τρίτο μοιράζεται στους συγγενείς και το τελευταίο μέρος στους φτωχούς.

Αν και οι τουρκικές Αρχές έχουν προνοήσει για ειδικούς χώρους σφαγής με επαγγελματίες χασάπηδες, πολλοί Τούρκοι θέλησαν να κάνουν μόνοι τους τη θυσία, σφάζοντας πρόβατα και αγελάδες, δίχως να έχουν εμπειρία, με αποτέλεσμα τους εκατοντάδες τραυματισμούς.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 1.153 άνθρωποι προσήλθαν στα επείγοντα των νοσοκομείων της Κωνσταντινούπολης με τραύματα από κοψίματα λόγω των θυσιών.

Αν και οι περισσότεροι ήταν μικροτραυματισμοί, επτά άνθρωποι χρειάστηκε να χειρουργηθούν λόγω των σοβαρών τραυμάτων τους.

Το Κουρμπάν Μπαϊράμ διαρκεί φέτος έως τις 3 Αυγούστου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω – Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»

Πολεμικά πλοία Ελλάδας και Ισραήλ σε κοινή άσκηση στην Ανατ. Μεσόγειο – Ελληνικά και ισραηλινά κανόνια απέναντι στους μιγάδες εκτουρκισμένους νεοοθωμανούς

Εμετικοί νεο-οθωμανοί πειρατές! Λένε ότι ΔΕΝ ανήκουν στην Ελλάδα Ρω και Στρογγύλη – Η ορδή προκαλεί την ελληνοϊσραηλινή οργή

Έτοιμοι για πόλεμο οι τουρκικοί S-400 – Έπεσαν οι φερετζέδες

Μητσοτάκης: Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν δεχόμαστε κανείς να μας απειλεί – Τι είπε για συνάντηση με Ερντογάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr