Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Υπό την επήρεια του Σατανά ο Πούτιν»

«Υπό την επήρεια του Σατανά ο Πούτιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τελεί υπό την επήρεια του Σατανά και αν δεν μετανοήσει θα καταδικαστεί στον αιώνα τον άπαντα» είπε ο Πατριάρχης Κιέβου Φιλάρετος, διευρύνοντας την επίθεση στο πρόσωπο του Ρώσου ηγέτη και σε επίπεδο θρησκευτικής πίστης.

«Με μεγάλη μου θλίψη πρέπει να ομολογήσω δημοσίως ότι ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες έχει εμφανιστεί ένας νέος… Κάιν, όχι λόγω του ονόματός του, αλλά λόγω των πράξεών του», είπε ο Φιλάρετος παραπέμποντας στον αδελφοκτόνο Κάιν και το θύμα Άβελ. Μάλιστα ο τίτλος της ανακοίνωσης του πατριάρχη Κιέβου είναι «Ο νέος Κάιν».

«Ο Πούτιν αυτοαποκαλείται αδελφός του ουκρανικού λαού, αλλά στην ουσία και σύμφωνα με τις ενέργειές του, έχει γίνει ο νέος Κάιν προκαλώντας αιματοχυσία στους αδελφούς του και εμπλέκοντας όλο τον κόσμο με ψέματα» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Φιλάρετος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Πούτιν προς Τεχεράνη: Η Ρωσία στέκεται στο πλευρό του Ιράν

Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία

Δύο δημοσιογράφοι του RT τραυματίστηκαν στον Λίβανο – Δεν ήταν «τυχαίο» καταγγέλλει η Ρωσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr