Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αγρίνιο: Ιερέας κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών πριν χρόνια

Αγρίνιο: Ιερέας κατηγορείται για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών πριν χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ραγδαίες οι εξελίξεις με τον ιερέα ο οποίος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lawandorder.gr, στις κατηγορίες προστέθηκε και αυτή του βιασμού ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, δύο κοπέλες, οι οποίες πλέον είναι ενήλικες, κατήγγειλαν πως όταν ακόμα ήταν ανήλικες βιάστηκαν από τον συγκεκριμένο ιερέα.

Οι ηλικίες τους τότε ήταν 14 και 17 ετών αντίστοιχα.

Μέχρι τώρα δεν το είχαν καταγγείλει, φοβούμενες την κατακραυγή της μικρής τοπικής κοινωνίας του Αγρινίου αλλά μετά από το κίνημα #meToo αποφάσισαν να αποκαλύψουν τα όσα έζησαν στα χέρια του.

Συνεπώς, οι κατηγορίες που βαρύνουν τον ιερέα είναι βιασμός ανηλίκου (που είναι και η βαρύτερη) και παιδική πορνογραφία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Νίκος Δένδιας: Οι Εθνικές Επέτειοι αποδεικνύουν απολύτως τη Θουκυδίδεια αντίληψη περί της ισχύος ως απαραίτητου κανόνα επιβίωσης

Ο Νίκος Δένδιας στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου: Η Έξοδος «σύμβολο ελευθερίας, αυταπάρνησης και εθνικής αξιοπρέπειας»

Αρμενία: Η Εκκλησία, με τις όποιες ατέλειές της, παραμένει φύλακας της αρμενικής ταυτότητας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr