Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανίαΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε 59χρονος Αγιορείτης μοναχός από κορωνοϊό

Πέθανε 59χρονος Αγιορείτης μοναχός από κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών άφησε ένας μοναχός από την Ιερά Καλύβη Κοιμήσεως Θεοτόκου (μικρά Αγία Άννα) του Αγίου Όρους που είχε διασωληνωθεί λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, πρόκειται για τον δεύτερο μοναχό που χάνει τη ζωή του μέσα σε λίγες ημέρες, με τα συνολικά θύματα από την αρχή της πανδημίας να ανέρχονται σε εννέα.

Το περασμένο Σάββατο, 30 Οκτωβρίου, το Άγιο Όρος φιγουράριζε στην πρώτη θέση πανελλαδικά των περιοχών με τα περισσότερα κρούσματα σε αναλογία πληθυσμού, με 8 κρούσματα, που αντιστοιχούσαν σε 441,74 ανά 100.000 κατοίκους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γρεβενά: Προφυλακιστέος ο πατέρας που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης κόρης του

Συνελήφθησαν δύο άντρες οι οποίοι με τη μέθοδο της… αναρρίχησης άδειαζαν σπίτια στην Καλαμαριά

Στην Χαλκιδική αναζητείται 26χρονη μητέρα με την 3χρονη κόρη της

Ο Ιερώνυμος της Αθήνας στη Συρία με ανθρωπιστική βοήθεια – Πατριάρχης Αντιόχειας: Σεβασμός «στα αδέρφια μας στην Ελλάδα»

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης λέει ότι «ο ιός θα παραμείνει» αλλά οι μάσκες «βγαίνουν» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr