Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκλογές Εκκλησίας Κύπρου – Κυνήγι «φιλορώσων»… μαγισσών

Εκλογές Εκκλησίας Κύπρου – Κυνήγι «φιλορώσων»… μαγισσών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι διακρίνονται από τους φερόμενους δημοσιογράφους επειδή δεν τους «δαιμονίζουν» εμπάθειες κι εμμονές.

Αυτό δεν φαίνεται να ισχύει σε δημοσιεύματα αναφορικά με τις εκλογές για την ανάδειξη Αρχιεπισκόπου στην κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» και σε ανταποκρίσεις στην ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος».

«Ειδικός» συντάκτης σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, με «ειδικότητα» μάλλον να «επιτίθεται» στους πατριώτες, επιμένει σε δημοσιεύματά του, σαν να έχει κάποια «υψηλή» πρόσβαση, πως γνωρίζει ποιον «τύπο» ιεράρχη επιθυμούν Αθήνα και Ουάσιγκτον να δουν επόμενο αρχιεπίσκοπο Κύπρου κι αραδιάζει μία σειρά από αυτονόητα σαν δήθεν βέβαιη πληροφόρηση.

Ωστόσο, όσο κι αν προκαλεί «συμπάθεια» και «κατανόηση» η αγωνιώδης προσπάθεια μιας επαρχιώτικης δημοσιογραφίας, που ασκείται μέσω μίας κυπριακής φυλλάδας που εξυμνούσε τον Ερντογάν, να δείξει ότι «γνωρίζει» και ίσως «καθορίζει», το απαράδεκτο είναι να χαρακτηρίζονται αυθαίρετα ως «φιλορώσοι» συγκεκριμένοι Κύπριοι ιεράρχες.

Και δεν περιορίζεται αυτή η διάδοση μόνο από την κυπριακή φυλλάδα, αλλά διαδίδεται και μέσα από το «Πρώτο Θέμα».

Το Tribune έχει τοποθετηθεί ήδη σχετικά. Διαβάστε εδώ: Ρωσική προβοκάτσια με στόχο τον Ταμασού

Το Tribune, μία ιστοσελίδα που από την πρώτη της ημέρα, πριν δέκα σχεδόν χρόνια, έχει αποδείξει τον πατριωτισμό της και τη σθεναρή υποστήριξή της στις συμμαχίες του Ελληνισμού με τις δυτικές δυνάμεις, το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μία ιστοσελίδα που στάθηκε απέναντι στους Ρώσους όρθια και δυναμικά όταν κανένας άλλος δεν τολμούσε να τα «χώσει» στο «ξανθό γένος», το Tribune ως καθαρός παίκτης πολύ σοβαρά και σθεναρά έχει γράψει και για τις εκλογές στην Εκκλησία της Κύπρου. Με την εξής διαφορά: Το Tribune ποτέ δεν «κατηγορήθηκε» για «γιουσουφάκι» των Τούρκων.

Το Tribune μπορεί να διαβεβαιώσει τους αναγνώστες του ότι η Αθήνα δεν δίνει «γραμμή» για «πρόσωπο» κι όποιος στη Λευκωσία διαδίδει ότι γνωρίζει κάποια υποτιθέμενη αθηναϊκή γραμμή, ή ψεύδεται ή είναι μυθομανής «παραγοντίσκος».

Υ.Γ.: Για να «φρεσκάρουμε» μνήμες:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ταμασού Ησαΐας: «Αμετάκλητος στόχος μας κάθαρση και διαφάνεια στους κόλπους της Εκκλησίας»

«Ρωσικός Κόσμος»: Μία «μεγαλοϊδεατική» χίμαιρα δια χειρός Ντούγκιν

4ο Διεθνές Συνέδριο Θρησκευτικής Διπλωματίας – Οικ. Πατριάρχης: «Η Εκκλησία οφείλει να συμβάλει στην κατανόηση της προόδου»

Συνελήφθη ιερέας στην Κρήτη – Έγραψε ότι θα πρέπει να πυροβολούνται αδέσποτα σκυλιά και φιλόζωοι

«Ιερή» απάτη στη Θεσσαλονίκη: Ρασοφόροι απέσπασαν 1,3 εκατ. ευρώ από πιστούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr