ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενόργανη Γυμναστική, Λευτέρης Πετρούνιας,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για την ελληνική γυμναστική , καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης στο Κότμπους της Γερμανίας.
Ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε 15,550 β. στον τελικό των κρίκων και πήρε την 2η θέση, πίσω από τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι, κάτοχο του Ολυμπιακού τίτλου που βαθμολογήθηκε με 15,625 β. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ με 15,400 βαθμούς.
Την 5η θέση στις ασκήσεις εδάφους πήρε ο Λευτέρης Κοσμίδης με 14,250 β., αφού αγωνίστηκε με δεμένο τον δεξιό αστράγαλο και είχε κάποιες αστάθειες στις προσγειώσεις του.
Νικητής στο αγώνισμα αναδείχθηκε ο ασυναγώνιστος Ιάπωνας Κένζο Σιράι (16,450 β.), με δεύτερο τον Γερμανό Ματίας Φάριγκ (15,200 β.) και τρίτο τον Ολλανδό Μπαρτ Ντέρλο (15,075 β.)























































