ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παναθηναϊκός υπέπεσε σε ένα ακόμη στραβοπάτημα και έχασε στην Κομοτηνή με 1-0 από τον Πανθρακικό, στο φινάλε του πρώτου γύρου της Super League.
Η ομάδα της Κομοτηνής, μάλιστα πανηγύρισε μόλις την 2η εφετινή της νίκη και πρώτη εντός έδρας, που της δίνει ελπίδες ενόψει της έναρξης του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με συγκεκριμένη τεχνική που τελικά τους “βγήκε”, αφού έδωσαν χώρο στον Παναθηναϊκό και σε μία αντεπίθεση που έκαναν στο πρώτο μέρος βρήκαν την ευκαιρία να σκοράρουν με τον Ροτζέριο Μάρτινς στο 26ο λεπτό και να πάρουν τη «χρυσή» νίκη.
Μετά από 2 σερί νίκες ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για 4η φορά στο πρωτάθλημα (όλες εκτός έδρας), διότι πολύ απλά δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.
Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο 70΄ «άγγιξαν» το 2-0, με το δοκάρι να σώζει τους «πράσινους» μετά την προσπάθεια του Σάντσεθ να απομακρύνει τη μπάλα.
Στα τελευταία 6 λεπτά συν τις καθυστερήσεις ο Παναθηναϊκός έπαιξε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κουτρουμπή με δεύτερη κίτρινη στο 84΄.























































