Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοντονής: Ο Αλαφούζος είπε ότι πρέπει να κλείσει η “θύρα 13”!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η ένταση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Υφυπουργού Αθλητισμού και μετά από αυτή τη δήλωση αναμένεται καταιγίδα…

Ο Σταύρος Κοντονής, την Παρασκευή το πρωί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» αποκάλυψε μέρος ενός διαλόγου που φέρεται να είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του είχε πει ότι θα έπρεπε να κλείσει η «Θύρα 13» γιατί έχει καταστρέψει την ομάδα, αναφέρει η gazzetta.gr.

«Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα» συμπλήρωσε, προσθέτοντας: «Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου».

Μετά τις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, σύμφωνα με τις οποίες ο Γιάννης Αλαφούζος του είχε πει πως πρέπει να κλείσει η Θύρα 13, δεν άργησε να έρθει η απάντηση από τους «πράσινους».

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λοιπόν, σχολίαζαν: «Ο κ. Κοντονής φαίνεται ότι τελεί σε σύγχυση. Μπερδεύει συνομιλητές και τηλεφωνικές γραμμές.

Προφανώς τα περί τιμωρίας του Παναθηναϊκού τα είχε ζητήσει ο κ. Μαρινάκης. Άλλωστε ο υφυπουργός τον αποκαλεί φίλο του, πρόεδρο του Ολυμπιακού και συνομιλεί τακτικά μαζί του.

Ουδείς ξεχνά άλλωστε ότι ο κ. Κοντονής είχε επιτεθεί με ανακοίνωση του κατά της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν αυτή εξέδωσε απόφαση επιβολής προστίμου στον κ. Μαρινάκη για παραβίαση των περιοριστικών όρων λόγω του κατηγορητηρίου για την εγκληματική οργάνωση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 89-76 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και βρέθηκε στην τρίτη θέση

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr