Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θέλει δουλειά η Εθνική – Άμυνα για κλάματα και ήττα (2 -3) από την Ισλανδία

Θέλει δουλειά η Εθνική – Άμυνα για κλάματα και ήττα (2 -3) από την Ισλανδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Ελλάδος, Ισλανδία, Ποδόσφαιρο,

H Eθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου μολονότι προηγήθηκε με 2-0 στο φιλικό με την Ισλανδία εν τέλει ηττήθηκε με 3-2 στο μεταξύ τους ματς που διεξήχθη την Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο προδώθηκε από την άμυνά του, δείχνοντας ότι ο Μίχαελ Σκίμπε έχει ακόμη αρκετή δουλειά για να το παρουσιάσει έτοιμο στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Η Εθνική αντιπαρήλθε χωρίς… απώλειες το πρώτο τέταρτο του αγώνα, όταν οι διεθνείς έψαχναν τα «πατήματά» τους στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου προσπαθώντας, αφενός να προσαρμοστούν στο νέο σύστημα και αφετέρου να αντιπαρέλθουν απέναντι σε μια πολύ καλή και «έτοιμη» για τα τελικά του EURO 2016 ομάδα.

Οι Ισλανδοί έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού μόλις στο 4ο λεπτό, όταν ο Χάλφρεντσον σούταρε αιφνίδια από πλάγια θέση για να αιφνιδιάσει τον Καπίνο, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε όμως η ελληνική ομάδα στο 19΄ με πέναλτι του Φορτούνη, που είχε κερδίσει ο Τοροσίδης σε μαρκάρισμα του Χάλφρεντσον.

Στο 31΄ ο άσος του Ολυμπιακού διπλασίασε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από γύρισμα του Τοροσίδη και λάθος απόκρουση του Ίνγκασον, με τους φιλοξενούμενους πάντως να προειδοποιούν χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Τράουστασον στο 32΄ (σούταρε άουτ σε άδεια εστία) και τελικά να μειώνουν με τον ίδιο στο 34΄, από λάθος του Οικονόμου που αντί να πετάξει την μπάλα κόρνερ τη γύρισε στη μικρή περιοχή!

Το πρώτο ημίχρονο είχε πάντως κι άλλες συγκινήσεις και συγκεκριμένα ακόμη δύο δοκάρια, με τον Καρέλη να «σημαδεύει» τη ρίζα του αριστερού στύλου μετά την πάσα του Φορτούνη και τον Κγιάρτανσον να σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι του Καπίνο στις καθυστερήσεις.

Ακριβώς όπως έκλεισε το πρώτο μέρος του αγώνα ξεκίνησε το δεύτερο, με την κεφαλιά του Τζιόλη να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Χάλντορσον μετά το κόρνερ του Φορτούνη, κι ενώ στη φάση που προηγήθηκε ο Ισλανδός τερματοφύλακας είχε κάνει εξαιρετική απόκρουση σε «βολίδα» του Χολέμπας!

Η απόδοση της Εθνικής άρχισε όμως να φθίνει μετά το 60ό λεπτό, φυσιολογικό πάντως κι αυτό για μια ενδεκάδα που είναι αμφίβολο αν οι παίκτες της θα ξαναβρεθούν μαζί έστω σε… προπόνηση της Εθνικής, κι έτσι οι «νησιώτες», που είναι μια πολύ καλή ομάδα, κυριάρχησαν.

Στο 70΄ ο Σίγκουρτσον εκτέλεσε το φάουλ, ο Ίνγκασον πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καπίνο, για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Σίγκθορσον στο 82΄ και να χάσει την ευκαιρία στο 90΄ για να γίνει ήρωας ο Βέλλιος στο ντεμπούτο του, όταν πλάσαρε άουτ μετά το γύρισμα του Χολέμπας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr