Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσοκούμνης: Πρέπει να υποχωρήσει ο Κοντονής απέναντι σε FIFA και UEFA

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας FIFA και UEFA στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού και την ΕΠΟ ήταν ο πρόεδρος της κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο οποίος υπογράμμισε πως ο ίδιος δεν βλέπει θετικά τη κατάσταση, σημειώνοντας πως το κράτος δεν μπορεί να αποφασίσει για να μείνουν εκτός ποδοσφαίρου όσοι κατηγορούνται από τη Δικαιοσύνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, στην εφημερίδα Καθημερινή:

Για τα επόμενα βήματα: “Έως αύριο (σ.σ. σήμερα) το μεσημέρι θα πρέπει να στείλω την έκθεσή μου στην Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της FIFA, η οποία μπορεί να πάρει ακόμα και τηλεφωνικά απόφαση”.

Για το τι θα αναφέρει στην έκθεση: “Δεν βλέπω θετικά την κατάσταση. Υπάρχουν περιπτώσεις που επισημάνθηκε κρατική παρέμβαση”.

Για το αίτημα του Κοντονή να μείνουν εκτός ποδοσφαίρου όσοι κατηγορούνται από τη Δικαιοσύνη: “Δεν μπορεί να το κάνει το κράτος αυτό, όσο διερευνάται μια υπόθεση και δεν υπάρχει απόφαση δικαστηρίου. Μπορεί κάποιος να απέχει των καθηκόντων του εφόσον κατηγορείται αλλά δεν μπορεί όλα να εξαρτώνται από το πότε θα δικάσει το δικαστήριο. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται με τους νόμους στην Ελλάδα. Ακόμα και ένα βούλευμα αν βγει θα πρέπει να περάσει από έλεγχο”.

Για το αν υπήρξε συμφωνία να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές στους ελληνικούς αγώνες: “Αυτό που είπα είναι ότι εάν υπάρχουν αμφιβολίες για την ομαλή τέλεση του τελικού Κυπέλλου, εφόσον αυτός είναι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, μπορούν να ζητήσουν ξένους διαιτητές και εμείς να συναινέσουμε και να στείλουμε”.

Για τη θέση του σχετικά με την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ: “Μπορούμε να δούμε ξεχωριστά το θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας. Θα μπορούσε να μας απασχολήσει. Πρότεινα να κάνουμε μια εξάμηνη εργασία για το πώς λειτουργεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να αλλάξουμε ό,τι χρειάζεται. Να τα εξετάσουμε όλα. Πρέπει όμως και ο Υπουργός να κάνει κάποια παραχώρηση”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Επώδυνη ισοπαλία (1-1) στη Λαμία

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός: Οι νέοι του πήραν το UEFA Youth League με «τριάρα» στη Μίλαν

Έγραψαν Ιστορία οι νέοι του Ολυμπιακού – Στον τελικό του Youth League

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr