Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή με συμμετοχή 620 παιδιών στο Άργος

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ: Μεγάλη γιορτή με συμμετοχή 620 παιδιών στο Άργος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άργος, ΟΠΑΠ,

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 620 παιδιών και 1000 γονέων – συνοδών πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους-Μυκηνών, την Κυριακή 10 Απριλίου, η έκτη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.

Στο φεστιβάλ που αφορούσε στην ευρύτερη περιοχή των νομών Αργολίδας, Τρίπολης, Αρκαδίας, Κορινθίας και Μεσσηνίας, έδωσαν δυναμικό παρόν 9 ακαδημίες: ΑΟ Σχινοχωρίου, Πανθυρεατικός Άστρος Β. Κυνουρίας, Έλλας Βέλου, ΠΑΟ Λουτράκι, ΑΣ Λεωνιδίου, Πανγυθεατικός Γυθείου, Παμισσός Μεσσήνης, Εθνικός Μελιγαλά, Ακαδημία 98 Ναυπλίου.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, όλες οι δραστηριότητες, στο πλαίσιο των φεστιβάλ, προωθούν με τον πιο ευχάριστο τρόπο το ευ αγωνίζεσθαι, τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα. Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν σε παιχνίδια ομαδικότητας και ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων, μαθήματα για θέματα διατροφής μέσα από παιχνίδι, καθώς και σε μία βιωματική εμπειρία, αγωνιζόμενοι ως παραολυμπιακοί αθλητές. Παράλληλα, οι γονείς και συνοδοί παρακολούθησαν από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του προγράμματος ομιλίες και σεμινάρια για θέματα ψυχολογίας, διατροφής και πρώτων βοηθειών.

Στο φεστιβάλ του Άργους συμμετείχε ομάδα πρεσβευτών αθλητών από διάφορα ολυμπιακά και παραολυμπιακά αθλήματα με σημαντικές διακρίσεις για το ήθος, τον σεβασμό προς τους συναθλητές τους και το ευ αγωνίζεσθαι, δίνοντας πολύτιμες κατευθύνσεις στα παιδιά. Συγκεκριμένα παρευρέθηκαν οι: Κώστας Τσάνας, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Γκαγκαλούδης, Κώστας Θέμελης και Μαριάνθη Νανοπούλου.

Η ΟΠΑΠ διοργανώνει, στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες, μεγάλες γιορτές αθλητισμού – φεστιβάλ σε δέκα πόλεις της Ελλάδας. Στα έξι φεστιβάλ που έχουν πραγματοποιηθεί σε Ηράκλειο Κρήτης, Πάτρα, Αθήνα, Κατερίνη, Λάρισα και Άργος η ΟΠΑΠ έχει μοιραστεί τη χαρά του αθλητισμού με 4.850 παιδιά και του 7.650 γονείς και συνοδούς τους. Το ταξίδι των Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ συνεχίζεται σε Ιωάννινα, Ξάνθη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»- Πλήθος κόσμου στο πάρτι της ελληνικής αποστολής με το Eurojackpot

ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα – Επτά εταιρείες που διοικούνται από γυναίκες στον νέο κύκλο του προγράμματος

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 115 εκατομμύρια ευρώ από το Eurojackpot – Την Παρασκευή στις 21.00 η κλήρωση για το έπαθλο-ρεκόρ

Το Eurojackpot μοιράζει 115 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Παρασκευής – Το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr