Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο τελικός Κυπέλλου θα είναι “θαύμα” αν διεξαχθεί

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κάτι παραπάνω από δύσκολο μοιάζει -με τα υπάρχοντα δεδομένα- να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου το Σάββατο. Μετά την ασυνέπεια που έδειξε ο Γιώργος Γκιρτζίκης στα συμφωνηθέντα για τους διαιτητές και το «μπάχαλο» που προκάλεσε ο ορισμός τους από την ΕΠΟ, δεν φαίνεται να βρίσκεται σημείο επαφής με τον Σταύρο Κοντονή.

Όχι μόνο επειδή ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι εξοργισμένος από τη στάση του προέδρου της ομοσπονδίας όπως αναφέρει ο sport-fm, αλλά και επειδή η τελευταία δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει (κρίνοντας από το γεγονός ότι ο πρόεδρός της δεν εμφανίζεται καν στο τηλέφωνο).

Θεωρώντας λοιπόν τον εαυτό του εξαπατημένο από τον Γκιρτζίκη -και εφόσον εκείνος δεν ανταποκριθεί στο τελεσίγραφο που του δόθηκε να αλλάξει τους ορισμούς των διαιτητών και να κάνει τα συμφωνηθέντα ως τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής- ο Κοντονής είναι αποφασισμένος να αναβάλλει τον τελικό.

Διότι νομικά δεν μπορεί να τον ματαιώσει, ωστόσο υπάρχει πάτημα για να μπορέσει να αποφασίσει αναβολή: Πρόκειται για τον «χαρτοπόλεμο» με βαριές εκφράσεις που προέκυψε μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού από το απόγευμα της Πέμπτης και του δίνει το δικαίωμα να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Άλλωστε στο νόμο που πέρασε πρόσφατα από τη Βουλή προβλέπεται αναβολή σε περίπτωση που διαπιστώνεται τεταμένο κλίμα -κάτι το οποίο δικαιολογείται από τις σκληρές τοποθετήσεις των δυο ΠΑΕ, που στοιχειοθετούν τη συγκεκριμένη διάταξη για «παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων».

Με αυτή την αφορμή λοιπόν, ο Κοντονής μοιάζει έτοιμος να αναβάλλει τον τελικό, χωρίς να είναι σαφές το αν και πότε αυτός θα γίνει, αφού την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένη και η έναρξη των πλέι-οφ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πογέτ: Τεράστια λύπη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι

Εθνική Ελλάδας: Η Γεωργία την απέκλεισε στα πέναλτι από του EURO 2024

Η Ελλάδα ισοπέδωσε το Καζακστάν (5-0) και πλησιάζει το όνειρο της συμμετοχής στα τελικά του EURO 2024

Ο Βασίλης Λάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Το ματς της δεκαετίας για την Εθνική Ομάδα»

Αδιανόητο ξύλο στον αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε μεταξύ ποδοσφαιριστών και οπαδών στο γήπεδο (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr