ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λαγοκέφαλος: Θανατηφόρες επιθέσεις στην Αν. Μεσόγειο - Οι κίνδυνοι από δηλητηρίαση και δαγκώματα
Η Ιταλία αναστέλλει τη Σένγκεν με την Ισπανία - 57 νεκροί στη Θέουτα, ενώ χιλιάδες επιστρέφουν στο Μαρόκο
Το Ηνωμένο Βασίλειο συνέλαβε Τούρκο για παροχή χρηματοδότησης και προμηθειών στη Χαμάς ως δήθεν... ανθρωπιστική βοήθεια
Σάκης Αρναούτογλου: Επιμένουν τα 9-10 μποφόρ, έρχονται 39αρια (βίντεο)
Jerusalem Post: Ο ανταγωνισμός του Ερντογάν με το Ισραήλ έχει ένα νέο μέτωπο: την Αφρική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-3, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία επική ανατροπή και με γκολ στο φινάλε του αγώνα, νίκησε 8-7 την οικοδέσποινα Σολνόκι και προκρίθηκε στον τελικό του Tσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους “ερυθρόλευκους” ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος πέτυχε ένα απίστευτο γκολ στην εκπνοή του ημιτελικού του final-6 της Βουδαπέστης.
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα βρεθεί για τρίτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Champions League υδατοσφαίρισης.
Οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με τρία γκολ διαφορά, αλλά με κορυφαίους τους Βλαχόπουλο και Πάβιτς “γύρισαν” το ματς και πήραν μία τεράστια νίκη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν στον τελικό, το Σάββατο στις 22:00, το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ της ιταλικής Προ Ρέκο και της κροατικής Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Σολνόκι): 4-2, 1-1, 1-2, 1-3























































