ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIFA, ΕΠΟ | Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ποδόσφαιρο, Σκάνδαλο, Στοιχήματα,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βροχή κατηγορητηρίων έχει αποσταλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Αφορούν τις ομάδες που περιλαμβάνονται στους φακέλους που στέλνει η UEFA με τα ύποπτα ματς και τους έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της ΕΠΟ.
Όπως ειπώθηκε στο ΔΣ της Football League που έγινε στις 16/6, η πρόταση της ερευνήτριας προς το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας είναι υποβιβασμός και πρόστιμο άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ!
Εκτός από τις περιπτώσεις των Χανίων του Πανελευσινιακού και της Ξάνθης που έχουν γίνει ήδη γνωστές, στο ΔΣ της Super League έγινε ευρεία συζήτηση.
Κατά πληροφορίες, προέκυψε ότι τα ίδια κατηγορητήρια φέρεται να έχουν σταλεί και στις υπόλοιπες ομάδες.
Στη συζήτηση που ακολούθησε οι περισσότερες ομάδες είπαν ότι δεν θέλουν να περιλαμβάνονται στα κουπόνια και να πάψει η Football League να πληρώνει τις 39.000 ευρώ ετησίως στην εταιρία Sports Radar που λειτουργεί στο όνομα της UEFA παρακολουθώντας τη στοιχηματική ροή των αγώνων.
Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης θα καταθέσει το σχετικό αίτημα, την Παρασκευή (17/6) στην ΕΠΟ, μαζί με θέματα που αφορούν τη διαιτησία για τη λειτουργία της οποίας οι ομάδες της Football League έχουν παράπονα.
Τέλος ο κ. Καλογιάννης πρότεινε όταν παρατηρείται έντονη στοιχηματική ροή σε κάποιον αγώνα να υπάρχει άμεση ενημέρωση και να το παιχνίδι αυτό να μην ξεκινά.























































