ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αγγλία είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, όμως δεν κατόρθωσε να νικήσει τον ήρωα Κόζατσικ που πραγματοποίησε σπουδαίες αποκρούσεις και έμεινε στο 0-0 με τη Σλοβακία.
Τα «τρία λιοντάρια» προκρίθηκαν ως η δεύτερη ομάδα του ομίλου, πίσω από την Ουαλία, ενώ η ισοπαλία δεν ήταν καθόλου κακή για τη Σλοβακία, καθώς πιθανότατα θα είναι μέσα στις μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι ομίλων και θα προκριθεί στους «16».
Στο 17΄ ο Βάρντι έφυγε στην πλάτη της άμυνας, σούταρε και έδωσε την ευκαιρία στον Κόζατσικ να ξεκινήσει τον… κύκλο των μεγάλων αποκρούσεων.
Στο 33΄ ο Κλάιν γύρισε στον Λαλάνα, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.
Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, με την Αγγλία να φτάνει κοντά στο γκολ στο 61΄ όταν ο Χέντερσον γύρισε στον Άλι, αυτός στην πρώτη του επαφή με την μπάλα πλάσαρε και πάνω στη γραμμή έδιωξε σωτήρια ο Σκρτελ.
Οι ποδοσφαιριστές του Χότζσον ήταν συνέχεια στην επίθεση και πολιόρκησαν τους Σλοβάκους, όμως δεν κατόρθωσαν να βρουν το γκολ της νίκης και της πρώτης θέσης, με αποτέλεσμα να περιμένουν την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στον 6ο όμιλο.























































