ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Αργεντινή βρίζουν τον Μέσι: “Ο Ντιέγκο δεν θα εγκατέλειπε ποτέ την εθνική”

Στην Αργεντινή βρίζουν τον Μέσι: “Ο Ντιέγκο δεν θα εγκατέλειπε ποτέ την εθνική”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Καμία σύγκριση με τον Ντιεγκίτο, ο Μαραντόνα δεν θα εγκατέλειπε ποτέ την Εθνική…»: αυτή είναι, συνοπτικά, η σύνθεση της πικρής κριτικής που ασκείται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον Μέσι, μετά το πρόωρο αντίο του στην Εθνική ομάδα.

«Ο Μαραντόνα παραμένει ο καλύτερος παίκτης ομάδας που έχω δει ποτέ σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου»έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδός.

Τον κράζουν που προτιμά την Μπαρτσελόνα

Εκτός των (αναπόφευκτων) συγκρίσεων με τον Μαραντόνα, ο «ψύλλος» δέχθηκε επίθεση στο twitter γιατί προτιμά την Μπαρτσελόνα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Ο Μέσι θέλει να εγκαταλείψει την Εθνική ομάδα… Ωραίο να παίζεις στην Μπάρτσα?!?» έγραψε κάποιος άλλος.

Άλλοι, πάλι, σκέφτονται ποιος θα έπρεπε να αναλάβει ως επόμενος προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, με τις προτιμήσεις να συγκλίνουν στον τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από το Κοριέντες της Αργεντινής στην Αλικαρνασσό – Ο «Ελ Γριέγο Καράτα» και το ταξίδι προς τις ελληνικές ρίζες του

Iνφαντίνο: Φυσικά το Ιράν θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ – Τραμπ: Ας παίξουν

Αποκλειστική συνέντευξη του Νόα Άλεν στο «Off The Record» του PS Blog – Η ποδοσφαιρική συνύπαρξή του με τον Μέσι, η αγάπη για τον Γιώργο Καραγκούνη και η διαδρομή από τις Σέρρες στο Μαϊάμι (βίντεο)

Ο ΟΦΗ πανάξιος Κυπελλούχος Ελλάδας 3-2 τον ΠΑΟΚ

Η Κάτια Ταραμπάνκο στο Allwyn Game Time: Ο ΠΑΟΚ θα βγάλει ψυχή και πάθος στον τελικό (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr