ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Καμία σύγκριση με τον Ντιεγκίτο, ο Μαραντόνα δεν θα εγκατέλειπε ποτέ την Εθνική…»: αυτή είναι, συνοπτικά, η σύνθεση της πικρής κριτικής που ασκείται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον Μέσι, μετά το πρόωρο αντίο του στην Εθνική ομάδα.
«Ο Μαραντόνα παραμένει ο καλύτερος παίκτης ομάδας που έχω δει ποτέ σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου»έγραψε χαρακτηριστικά ένας οπαδός.
Εκτός των (αναπόφευκτων) συγκρίσεων με τον Μαραντόνα, ο «ψύλλος» δέχθηκε επίθεση στο twitter γιατί προτιμά την Μπαρτσελόνα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Ο Μέσι θέλει να εγκαταλείψει την Εθνική ομάδα… Ωραίο να παίζεις στην Μπάρτσα?!?» έγραψε κάποιος άλλος.
Άλλοι, πάλι, σκέφτονται ποιος θα έπρεπε να αναλάβει ως επόμενος προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, με τις προτιμήσεις να συγκλίνουν στον τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε.























































