ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ε.Ε. καλεί Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και άλλες να επιστρέψουν κρατικές ενισχύσεις

Η Ε.Ε. καλεί Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και άλλες να επιστρέψουν κρατικές ενισχύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επτά ισπανικές ομάδες ποδοσφαίρου, συμπεριλαμβανομένων των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαλένθια, θα πρέπει να επιστρέψουν στην κυβέρνηση «τις παράνομες κρατικές ενισχύσεις» που έλαβαν επί σειρά ετών.

Αυτό ανακοινώθηκε από την Ευρωπαία Επίτροπο Ανταγωνισμού, Μαργκρέτ Βέσταγκερ, μετά το πέρας της έρευνας σχετικά με ισπανικές και ολλανδικές ποδοσφαιρικές ομάδες, που είχε ανοίξει πριν από μερικά χρόνια.

Αθέμιτο πλεονέκτημα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι τα μέτρα στήριξης που πήρε η ισπανική κυβέρνηση για λογαριασμό επτά επαγγελματικών ομάδων (Οσασούνα, Έλτσε, Έρκουλες οι υπόλοιπες) τους έδωσε αθέμιτο πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, κατά παράβαση των κανόνων περί κρατικών ενισχύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να επιστρέψει 18,4 εκατομμύρια ευρώ για υπερτιμημένη μεταβίβαση γης, ενώ η Βαλένθια πρέπει να καταβάλει 20,4 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Δ. Αβραμόπουλος: Στο υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας του για το Qatargate

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ στήριξε την επέκταση των μεταλλαγμένων τροφίμων

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr