Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Ποιες ομάδες προκρίθηκαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ποδόσφαιρο, Τσάμπιονς Λιγκ,

Σεντόνι κούνησε η Πόρτο αφού προκρίθηκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ νικώντας μέσα στο Ολύμπικο τη Ρόμα με 3-0.

Για την ομάδα του Κώστα Μανωλά αποβλήθηκαν οι Ντε Ρόσι (39′) και Εμερσον (50′), ενώ για τους Πορτογάλους σκόραραν οι Φελίπε (8′), Λαγιούν (73′) και Κορόνα (75′).

Άγγιξε το θαύμα η Χάποελ Μπερ Σεβά

Μονακό και Σέλτικ έχοντας κερδίσει στο πρώτο ματς είχαν πιο εύκολο έργο στην ρεβάνς απόψε. Οι Γάλλοι (1-2 στην Ισπανία) νίκησαν με 1-0 (90′ Φαμπίνιο) την Βιγιαρεάλ και προκρίθηκαν, όπως και οι Σκοτσέζοι (2-5 στο Ισραήλ) παρά την ήττα τους με 2-0 από την Χάποελ Μπερ Σεβά (20′ Σαχάρ, 48′ Χόμπαν).

Η Ντάνταλκ από την Ιρλανδία άγγιξε το θαύμα στην Πολωνία, αλλά δεν τα κατάφερε. Προηγήθηκε με 1-0 (19′ Μπένσον) αλλά ισοφαρίστηκε στο 90′ (Κούτσιαρτζούκ), ενώ είχε χάσει στο πρώτο ματς εντός με 2-0 από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Τέλος, στους ομίλους θα βρίσκεται και η Λουντογκόρετς που έμεινε στο 2-2 (7′ Ντούρις, 64′ Ματέγιου – 17′ Μισιτζάν, 90′ Κεσέρου) με την Βικτόρια Πλζεν, αλλά είχε «κάβα» την εντός έδρας νίκη της (2-0) και πέρασε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Europa League: Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε τη Ρόμα (1-1), αλλά μπήκε στα play off

Europa League: Ο ΠΑΟΚ έχασε 4-2 από τη Λιόν, αλλά προκρίθηκε στα play off

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Champions League: Θρυλική πρόκριση του Ολυμπιακού στα play off, 2-1 τον Άγιαξ

Δυστύχημα με φιλάθλους ΠΑΟΚ – Ρουμανικό Digi24: Τι έδειξαν οι εξετάσεις αίματος του οδηγού (πηγές)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr