ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς την Κορακάκη η βράβευση των Ολυμπιονικών στο Προεδρικό Μέγαρο

Χωρίς την Κορακάκη η βράβευση των Ολυμπιονικών στο Προεδρικό Μέγαρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η «χρυσή» και «χάλκινη» Ολυμπιονίκης της Ελλάδας στο Ρίο, Άννα Κορακάκη, δεν θα παραστεί, όπως τουλάχιστον διαρρέεται στον Τύπο, στη βράβευση των Ολυμπιονικών που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα τιμήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν στους Αγώνες της Βραζιλίας, ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί και με την Δραμινή Ολυμπιονίκη της σκοποβολής.

Αν και είχε υποδοχή «αρχηγού κράτους» μόλις επέστρεψε στην Αθήνα λόγω των μεγάλων διακρίσεων που πέτυχε στη διοργάνωση, παρ΄ όλα αυτά δεν θα βρεθεί στο Προεδρικό Μέγαρο με τους υπόλοιπους συναθλητές της.

Πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφέρουν ωστόσο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε προσωπικά με τον πατέρα της αθλήτριας, ο οποίος και τον ενημέρωσε ότι η Αννα Κορακάκη δεν μπορεί να παραστεί, καθώς βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Για το λόγο αυτό η βράβευσή της θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ.Παυλόπουλο, μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Γιούλη Λαρά στο Game On με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι δυσκολίες του αθλητισμού γυναικών και τα μαθήματα μιας ζωής στον πρωταθλητισμό

Νίκος Δένδιας: Η πατρίδα «έχει ανάγκη διότι υπάρχει απειλή» – «Οι “απέναντι” σαφέστατα μας το λένε. Ούτε καν το υπονοούν»

Κώστας Καραμανλής: Νέες αιχμές κατά Μητσοτάκη για υποκλοπές, κράτος δικαίου και εξωτερική πολιτική

Μήνυμα Παυλόπουλου σε Μητσοτάκη: «Δεν μπορεί να παίζουμε με το Σύνταγμα»

Παρέμβαση Πρ. Παυλόπουλου για υποκλοπές: Καίριο πλήγμα στην καρδιά του Κράτους Δικαίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr