ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Υεμένη: Οι Χούτι απέκτησαν νέα όπλα «άμεση απειλή» για τη ναυτιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την κρίση μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη φαίνεται πως αρχίζει να ξεπερνά η ΑΕΚ! Με κορυφαίο τον Βαγγέλη Πλατέλλα που επέστρεψε μαζί με τον εξίσου σε καλή μέρα μετά από 5 μήνες στην αρχική 11αδα, η Ένωση νίκησε την ΑΕΛ.
Οι «κιτρινόμαυροι» με δύο γκολ του Έλληνα άσου (4′, 30′) επιβλήθηκαν με 2-1 της Λάρισας, στο ματς που έριξε την 7η αγωνιστική της Super League, κι έτσι κατάφεραν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά τη βαριά ήττα στο «Καραϊσκάκη».
Η ΑΕΛ, που πάλεψε το ματς, μείωσε στο 33′ με τον Ναζλίδη, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει πέραν τούτου, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έπαιξε με 10 παίκτες από το 73′, μετά την αποβολή του Γκάλο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Κομίνης με τη λήξη απέβαλλε Χριστοδουλόπουλο και Γιοβάνοβιτς λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.























































