ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά στέκονται στο πλευρό οργανώσεων και φορέων που στηρίζουν τα παιδιά.
Με κοινή τους απόφαση, ο Παναθηναϊκός στα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια του, στο Europa League, αύριο (20 Οκτωβρίου) με τη Σταντάρ Λιέγης και στις 24 Νοεμβρίου με τον Άγιαξ, θα έχει στη φανέλα του το λογότυπο των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS, αντί για το αντίστοιχο του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
Στόχος, τόσο του ΟΠΑΠ, όσο και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι να συμβάλουν στην ανάδειξη του πολύτιμου έργου που πραγματοποιούν τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS στη χώρα μας επί σειρά ετών.
Με την προβολή των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS στη φανέλα του Παναθηναϊκού, στα δύο πολύ σημαντικά εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του, ο ΟΠΑΠ και ο Παναθηναϊκός θέλουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και να στείλουν σε όλο τον κόσμο το μήνυμα στήριξης τους.























































