ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H προσφορά της εταιρείας DIMERA του μεγαλομετόχου (και προέδρου, πλέον) του ΠΑΟΚ) Ιβάν Σαββίδη έγινε αποδεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα και πλέον αναλαμβάνει τη χορηγία του πρωταθλήματος για τα επόμενα δύο χρόνια.
Μάλιστα, όπως τονίζεται και στη σχετική ανακοίνωση της Λίγκας, το Δ.Σ. της οποίας συνεδρίασε την Παρασκευή (21/10) για αυτό το θέμα, «η πρόταση χορηγίας της Dimera Media Investments κρίθηκε ομόφωνα ως παραδεκτή».
Εξερχόμενος, δε, από τη συνεδρίαση, ο κ. Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αφού έδινε τα περισσότερα χρήματα, γιατί να χάσουμε χρόνο;».
Η εταιρεία του κ. Σαββίδη αναμένεται να δώσει 2.250.000 ευρώ για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς αυτό έχει ξεκινήσει και για την επόμενη σεζόν άλλα 2.750.000, δηλαδή, συνολικά, 5 εκατομμύρια ευρώ!
«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Η πρόταση χορηγίας της ”Dimera Media Investments” κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».
2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη ”Dimera Media Investments”. Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League».























































