ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Γήπεδο Καραϊσκάκη, Εθνική Ελλάδος, Ποδόσφαιρο, Χούλιγκαν,


















































Χαμός! Ο Ερντογάν ζητά δισ. δολάρια από τον Αλίεφ - «Είμαστε αδέλφια, αλλά όχι η τράπεζά σας»
Το Ιράν απειλεί με παγκόσμιο πόλεμο τρομοκρατίας - Η Χεζμπολάχ έτοιμη να «κάψει» τον Λίβανο
Ίλιον: Συνελήφθη 18χρονος που μαχαίρωσε τον 61χρονο πατέρα του
Γιόνι Μπεν-Μεναχέμ: Η Συρία επιδιώκει ισλαμιστική επέκταση σε Λίβανο και Γκολάν για την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου εγκαταλείπει τις συνομιλίες για κυβέρνηση εθνικής ενότητας - Πιέζει για νέες εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα άτομο ταυτοποιήθηκε, ως ο κάτοχος του πανό με φασιστικό περιεχόμενο, που αναρτήθηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον αγώνα της εθνικής μας ομάδας εναντίον της αντίστοιχης της Βοσνίας για τα προκριματικά του επόμενου παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, για την υπόθεση που δεν υπήρξε σύλληψη λόγω παρέλευσης της διαδικασίας του αυτοφώρου, έχει ήδη σχηματισθεί δικογραφία που αναμένεται να αποσταλεί στην εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.
Σημειώνεται ότι το θέμα είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του νέου υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, ο οποίος με σχετική επιστολή του προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ζητούσε τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.























































