ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIFA, Αναβολή Πρωταθλήματος, ΕΠΟ | Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Ποδόσφαιρο,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Aρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα, κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου, καθώς ο επιτετραμμένος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την Ελλάδα Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε συνομιλία με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA και αποφάσισαν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να’ ανακοινωθεί η νέα ΚΕΔ στο ΔΣ της ΕΠΟ, καθώς φαίνεται πως οριστικά επήλθε η συμφωνία όσο αφορά τα πρόσωπα. Όλα πλέον είναι έτοιμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά όχι για το προσεχές Σαββατοκύριακο μιας και τελικά η απόφαση για αναβολή της συγκεκριμένης αγωνιστικής που είχε ληφθεί από την περασμένη εβδομάδα θα υπερισχύσει.
Η ίδια πληροφορία -ότι δηλαδή δεν θα προλάβουν για να γίνει η αγωνιστική μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου- φαίνεται πως προκύπτει και από την πλευρά της ΕΠΟ. Όπως κι αν έχει, ένα ακόμη βήμα για να αρχίσει επιτέλους ξανά η δράση έχει γίνει ή για την ακρίβεια με επίσημο τρόπο θα γίνει το πρωί της Πέμπτης με συγκεκριμένες ανακοινώσεις προσώπων. Παρά τις διάφορες φήμες και διαρροές, τόσο ο Κουτσοκούμνης όσο και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να τοποθετηθούν για κάτι περισσότερο και παραπέμπουν στην επίσημη ενημέρωση!
Πάντως στην επικοινωνία που είχε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA απορρίφθηκε ο ορισμός ξένων διαιτητών σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως το ίδιο ισχύει για διορισμό ξένου Προέδρου στην Κ.Ε.Δ., δεδομένης της εύλογης άγνοιας του για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, οι διεθνείς ομοσπονδίες έδωσαν εντολή στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ να περάσει διάταξη, σύμφωνα με την οποία παράγοντες που θα κάνουν δηλώσεις για τη διαιτησία θα παραπέμπονται στα αρμόδια όργανα.























































