Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα πιθανώς το Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου

Aρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα πιθανώς το  Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Aρχίζει και πάλι το πρωτάθλημα, κατά πάσα πιθανότητα το επόμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Νοεμβρίου, καθώς ο επιτετραμμένος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για την Ελλάδα Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε συνομιλία με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA και αποφάσισαν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να’ ανακοινωθεί η νέα ΚΕΔ στο ΔΣ της ΕΠΟ, καθώς φαίνεται πως οριστικά επήλθε η συμφωνία όσο αφορά τα πρόσωπα. Όλα πλέον είναι έτοιμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά όχι για το προσεχές Σαββατοκύριακο μιας και τελικά η απόφαση για αναβολή της συγκεκριμένης αγωνιστικής που είχε ληφθεί από την περασμένη εβδομάδα θα υπερισχύσει.

Η ίδια πληροφορία -ότι δηλαδή δεν θα προλάβουν για να γίνει η αγωνιστική μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου- φαίνεται πως προκύπτει και από την πλευρά της ΕΠΟ. Όπως κι αν έχει, ένα ακόμη βήμα για να αρχίσει επιτέλους ξανά η δράση έχει γίνει ή για την ακρίβεια με επίσημο τρόπο θα γίνει το πρωί της Πέμπτης με συγκεκριμένες ανακοινώσεις προσώπων. Παρά τις διάφορες φήμες και διαρροές, τόσο ο Κουτσοκούμνης όσο και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να τοποθετηθούν για κάτι περισσότερο και παραπέμπουν στην επίσημη ενημέρωση!

Πάντως στην επικοινωνία που είχε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης με εκπροσώπους της FIFA και της UEFA απορρίφθηκε ο ορισμός ξένων διαιτητών σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όπως το ίδιο ισχύει για διορισμό ξένου Προέδρου στην Κ.Ε.Δ., δεδομένης της εύλογης άγνοιας του για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, οι διεθνείς ομοσπονδίες έδωσαν εντολή στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ να περάσει διάταξη, σύμφωνα με την οποία παράγοντες που θα κάνουν δηλώσεις για τη διαιτησία θα παραπέμπονται στα αρμόδια όργανα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: Στους «4» του Conference League – Νίκησε στα πέναλτι τη Φενέρμπαχτσε

Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο του ΠΑΟΚ – Έχασε από τη Μπριζ 2-0 στην Τούμπα

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

ΑΕΚ-Άρης 2-0 και πρώτη η Ένωση με παιχνίδι παραπάνω

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr