Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άφησε βαθμούς στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός – Θέλει μεταγραφές ο Ουζουνίδης

Άφησε βαθμούς στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός – Θέλει μεταγραφές ο Ουζουνίδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λάρισα, Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Χωρίς νικητή, 0-0 έληξε ο αγώνας Λάρισα – Παναθηναϊκός, σταματώντας έτσι και το σερί του Ουζουνίδη, που είχε τρεις νίκες στο πρωτάθλημα.

Η ισοπαλία δεν εξυπηρέτησε πάντως κανέναν από τους αντίπαλους, αφού ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πια στο -9 από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στην κορυφή, ενώ η Λάρισα έμεινε στους 10 και είναι τρίτη από το τέλος.

Στο πρώτο ημίχρονο “παίχτηκε” πολύ σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι, χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες για γκολ και από τις δυο ομάδες.

Η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε στην επανάληψη, με τις δυο ομάδες να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες, αν και υπήρχαν πολλά νεύρα τα οποία και οδήγησαν στην αποβολή του Ζέκα με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 81ο λεπτό, για χτύπημα εκτός φάσης στον Αναστασόπουλο.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Γκόλιας (87΄ Λαμπρόπουλος), Φάρκας, Μονιάκης, Αναστασόπουλος (83΄ Ποτουρίδης), Φατιόν, Ντοντό, Κάπος (75΄ Γιοβάνοβιτς), Ναζλίδης, Ντελέτιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Μαρινάκης, Εμποκού (65΄ Λέτο), Μπουμάλ (58΄ Π. Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες (84΄ Μέστο), Μπεργκ.

Ουζουνίδης: Χρειαζόμαστε μεταγραφές

Την ανάγκη πραγματοποίησης περισσότερων των τεσσάρων μεταγραφών που ήδη έχουν συμφωνηθεί ως αριθμός υπερτόνισε με τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λέγοντας ότι δεν έχει κανένα νόημα να έχει στο ρόστερ του ταλαντούχους παίκτες που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα, χωρίς να δίνουν το 100% για τον Παναθηναϊκό.

Σε ερώτηση αναφορικά με τις μεταγραφές, είπε: «Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο για τις μεταγραφές. Έχουμε πει για 3-4 παίκτες, αλλά με αυτά που βλέπω ίσως χρειαστούμε παραπάνω. Δεν αναφέρομαι τόσο στην ποιότητα, όσο στη διάθεση. Τι να το κάνω αν είναι καλοί και ποιοτικοί παίκτες; Θέλω ποδοσφαιριστές που θα δίνουν το 100% και θα βοηθούν την ομάδα κι ας είναι λιγότερο ταλαντούχοι. Δεν είχαμε καλή απόδοση όπως σας είπα και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο, που μπορέσαμε να πάρουμε βάσει της εικόνας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (95-79) και πάει Βελιγράδι ελπίζοντας

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση τίτλος – Άφησε βαθμούς στο «Βικελίδης» 1-1 με τον Άρη

ΠΑΟΚ: Επώδυνη ισοπαλία (1-1) στη Λαμία

«Βόμβα» Αταμάν μετά την ήττα από την Μακάμπι: Αν δεν πάμε Final Four, φεύγω από τον Παναθηναϊκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr