ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κρήτη: Πάνε τους αγρότες για «εγκληματική οργάνωση» - Πανικόβλητο το καθεστώς Μητσοτάκη
DW: Το Πάπιγκο έχει διχαστεί με αφορμή την κατασκευή κατοικιών εφοπλιστή - Καταγγελίες για απειλές
Κρήτη-Χανιά: Οι αγρότες ανέτρεψαν περιπολικό της Αστυνομίας - Σε πανικό το καθεστώς Μητσοτάκη
Νίκος Καραχάλιος: Η Καρυστιανού συμβουλεύεται μία αστρολόγο, μία «γερόντισσα» από τη Συρία ενώ «παίζει» κι ένας Αρχάγγελος (βίντεο)
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε σφυρίγματα των διαιτητών αποδίδουν στον Προμηθέα Πατρών την ήττα με 72-69 από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα Παναθηναϊκό στην Πάτρα, για την 14η αγωνιστική της Α1. Οι Αχαιοί εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης με τους «πράσινους», τονίζοντας ανάμεσα σε άλλα: «Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε».
Στο κείμενο της σχετικής ανακοίνωσης του Προμηθέα Πατρών αναφέρεται: «Η διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας (τόσο στους φιλάθλους του Προμηθέα, όσο και σε αυτούς του Παναθηναϊκού) για την κόσμια και φίλαθλη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο «Δημ.Τόφαλος», μετατρέποντας το παιχνίδι μας με τον Παναθηναϊκό σε μια μπασκετική γιορτή, που απόλαυσε όλη η Ελλάδα. Συγχαίρει, επίσης, τους αθλητές και το τεχνικό team της ομάδας μας για την προσπάθεια και την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι. Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία του αγώνα. Όλη η Ελλάδα είδε το πώς και το τι σφύριξαν οι διαιτητές του αγώνα. Είναι, πραγματικά, κρίμα, κάποιοι συστηματικά να πληγώνουν ό,τι αγαπάμε».























































