Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έβαλε “τρίποντο” η παιδική κερκίδα ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ

Έβαλε “τρίποντο” η παιδική κερκίδα  ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου η παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Οι πενήντα πρώτοι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού Superfoods με τους συνοδούς τους, που κληρώθηκαν μέσω του www.kerkidaopap.gr, απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία. Βρέθηκαν στο γήπεδο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κερκίδας ΟΠΑΠ, παρακολούθησαν τον αγώνα και πανηγύρισαν ενθουσιασμένοι τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Μπαρτσελόνα Lassa για τη Euroleague.

Συμμετείχαν σε δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνα

Παράλληλα, τα παιδιά συμμετείχαν σε δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνα. Κέρδισαν δώρα, έκαναν face painting και φωτογραφήθηκαν με τον περίφημο «Κερκίδα», τη μασκότ του προγράμματος.Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Ο ΟΠΑΠ, μέσω της παιδικής Κερκίδας, θα προσφέρει συνολικά περισσότερα από 3.000 δωρεάν διπλά εισιτήρια στα παιδιά και τους συνοδούς τους, για επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οκτώ ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ και η Εθνική Ελλάδος, οι οποίες φιλοξενούν στα γήπεδά τους την Κερκίδα ΟΠΑΠ και υποδέχονται σε κάθε αγώνα 50 μικρούς φιλάθλους ηλικίας έως 12 ετών μαζί με τους ενήλικους συνοδούς τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρίνα Σάττι: Το «Ζάρι» challenge στο ΟΠΑΠ Game Time – Τι ομάδα είναι (βίντεο)

Το Eurojackpot μοιράζει την Τρίτη 120 εκατ. ευρώ – Στις 21.15 η κλήρωση για το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού και το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού το όνομά μου» (βίντεο)

Γιγαντιαίο έπαθλο ύψους 120 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης – Το μεγαλύτερο έπαθλο που έχουν διεκδικήσει ποτέ οι Έλληνες

Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr