Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναθηναϊκός με τύχη και 4-0 τον Παναιτωλικό

Παναθηναϊκός με τύχη και 4-0 τον Παναιτωλικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παναθηναϊκός, Ποδόσφαιρο,

Με τέσσερα γκολ στα τελευταία 25 λεπτά, ο Παναθηναϊκός νίκησε 4-0 τον Παναιτωλικό στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας μετά τις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μάρκους Μπεργκ (67΄,80΄, 90+2΄) με χατ τρικ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς, ενώ σκόραρε και ο Ρόμπιν Λουντ (88΄).

Το 4-0 επί του Αστέρα Τρίπολης πριν από μερικές ημέρες, δημιούργησε προσδοκίες ότι κάτι αλλάζει στον Παναθηναϊκό. Προσδοκίες που τελικά δικαιώθηκαν έστω και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα.

Στο α΄ ημίχρονο, οι «πράσινοι» παρουσίασαν το γνώριμο φετινό κακό τους πρόσωπο, καθώς δεν έκαναν ούτε μια ευκαιρία.

Μετά το 50΄ οι «πράσινοι» ήταν πιο ορεξάτοι, αλλά και αρκετά τυχεροί. Προηγήθηκαν μ΄ ένα πολύ τυχερό γκολ στο 67΄ με τον Βιγιαφάνες να πιάνει την κεφαλιά και μετά από τριπλή καραμπόλα τη μπάλα να καταλήγει στον Μάρκους Μπεργκ όπου έγραψε το 1-0.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, όμως στο 80΄ το ματς πήρε οριστικά το δρόμο του και πάλι μ΄ένα τυχερό γκολ του Μπεργκ που σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Κούσα και «κρέμασε» τον Κυριακίδη για το 2-0.

Στο 88΄ ο Ρόμπιν Λουντ πέτυχε το 3ο γκολ από ασίστ του Βιγιαφάνες. Ο Μπεργκ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ στις καθυστερήσεις (90+2΄) με κεφαλιά από σέντρα του Ζέκα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Ρέις (37΄λ.τρ. Κουρμπέλης), Μπεργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (46΄ λ.τρ. Π.Βλαχοδήμος), Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Μολέδο, Εμποκού (78΄ Λουντ), Κουλιμπαλί

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κούσας, Κλέσιο (73΄ Μουνιός), Μάκος, Μαρκόφσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Ρότσα (79΄ Παπαδόπουλος), Λόπες, Χαντάκιας (66΄ Κουτρομάνος)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Άρης υπέταξε τον Παναθηναϊκό (1-0) στη «Λεωφόρο» και σκότωσε τις ελπίδες του για πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ «ξέρανε» την ΑΕΚ στο 90΄ (3-2) και έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα

Ολυμπιακός: Τεσσάρα στη Λαμία με το μυαλό στην Άστον Βίλα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (95-79) και πάει Βελιγράδι ελπίζοντας

ΑΕΚ: Κέρδισε έδαφος για το πρωτάθλημα – Υπέταξε τον Παναθηναϊκό 3-0

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr