ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δύο εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί η πώληση της Νότιγχαμ Φόρεστ στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Nottingham Post ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Football League, που αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως».
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Άγγλοι αναφέρουν ότι ο Έλληνας εφοπλιστής έχει συμφωνήσει με τον νυν ισχυρό άνδρα του αγγλικού συλλόγου, Φαουάζ Αλ Χασάουι, ενώ έχει απαλλαχτεί από τις κατηγορίες για εμπλοκή σε στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα.
Τέλος γράφουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεργάζεται με τον Σωκράτη Κομινάκη και αμέσως μετά την επισημοποίηση του deal θα ορίσουν ένα άτομο της εμπιστοσύνης τους για να «τρέξει» τον σύλλογο για λογαριασμό τους.























































